Belediye okulları boyuyor

Karacabey Belediye Başkanlığı'nın eğitime desteği sürüyor. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin tamamına boya, badana yapılırken, Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu'nun çevresi ise Belediye katkılarıyla düzenleniyor.

Hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Ergün Koç, eğitim ve öğretime büyük ölçüde destek verdiklerini belirterek, hizmetlerin devam edeceğini vurguladı. Eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını aktaran Koç, “Öğrencilerimizin sağlıklı ve daha temiz ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla her yıl eğitim-öğretim sezonu öncesinde okullarda çevre düzeni, temizlik ve bakım çalışmalarımız devam edecek. Okul müdürlerimiz ve idarecilerimizle sürekli iletişim halinde olacağız. Eğitime büyük önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her türlü desteği almış, hiçbir sorunla karşılaşmadan okullarını bitirmeleri en büyük arzumuzdur” dedi.

 Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy, İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Gündem ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Lütfi Yavaş ile bir araya gelen Başkan Koç, okulda başlanan tadilat hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 1 haftadır Belediye Destek Hizmetler Müdürlüğü Ekiplerinin okulun boya-badana işlemini yürütmekte olduğunu kaydetti. Okulun büyük bir dış cepheye sahip olması, çalışmanın uzamasına neden olduğu kaydedilirken, Destek Hizmetler Müdürü Numan Nesre de çalışmalar 1 ay süreceğini ve ardından çevre düzenlemesi ve temizlik işlemi yapacağını duyurdu.

Koç'un ikinci durağı Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu oldu. Koç, öğrencilik yıllarının bir kısmını geçirdiği okulda, ders gördüğü sınıfı gezerek anılarını beraberindekilerle paylaşmayı da ihmal etmedi. 

Daha sonra Okul Müdürü Mehmet Aksu'dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Ergün Koç, bahçe düzenlemesinde desteklerin devam edeceğini müjdeledi. Bahçede yeniden çimlendirme yapılması gerektiğini vurgulayan Koç, yetkili birimlerine konuyu ilettiklerini ve yeni eğitim öğretim yılına kadar çevre düzenlemelerinin bitmiş olacağını sözlerine ekledi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.