Belediye ne yapmaya çalışıyor?

Belediye ne yapmaya çalışıyor?
Karacabey Belediyesi’nin İcra Müdürlüğü, Vergi Dairesi, Mal Müdürlüğü ve Trafik Denetleme İstasyonu’na “Yediemin”lik yapan Yaş Sebze ve Meyve Hali karşısındaki Üçler Otopark’ı hiçbir gerekçe göstermeden mühürlemesi şaşkınlık yarattı.
Dün saat 15.00 sıralarında Belediye Zabıta ekipleri ilginç bir uygulamayla Üçler Otopark’a giriş yolunu kapatırken, elektriklerini de kestirdi.
Olup bitenlere hiç bir anlam veremediğini belirten işletme sahibi Ahmet Toprak, büyük şok yaşadı. Belediye ile arasında hiçbir sorun olmadığına ve daha 1 yıllık kira sözleşmesi bulunduğuna dikkat çeken Toprak, çok mağdur olduğunu ileri sürdü.
Yasalara aykırı hiç bir uygulama yapmadığını dile getiren Toprak, “Yasal olmayan bu garip tutuma anlam veremedim. Belediye Encümen kararı ile verilen 1 yıllık kira sözleşmem var. Gerekli tüm belgelerim tamam. Yanlış bir şey yapmadım. Hiçbir gerekçe gösterilmeden iş yerimiz kapatılıyor. Mağdur durumdayız. Hakkımızı yasal yollardan sonuna kadar arayacağız” dedi.
Tahliye sırasında borcu olmadığı halde TEDAŞ tarafından elektriklerin de kesildiğini ifade eden Üçler Otopark ve Kurtarıcı Sahibi Ahmet Toprak, Belediye’nin hiç olmazsa kendilerine yer göstermesi gerektiğini belirtti.
Olayın, geçtiğimiz yıllarda Belediye’nin Sebze ve Meyve Hali içindeki “Kantar”ı ve Üçler Oto yanında bulunan “Kamyon Garajı”nı ihalesiz vermesi sonucu açılan kamu davası ile bağlantılı olabileceğini dile getiren çevre sakinleri, yanlış politikaların halkı çileden çıkardığını söyledi.
Konuyla ilgili görüşlerine başvurmak istediğimiz Belediye Başkanı Ergün Koç’a bir türlü ulaşılamazken, Ahmet Toprak’ın Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.