BEBKA’nın önemi vurgulandı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine ve kamu kurumu temsilcilerine 16 milyon liralık BEBKA mali destekleri anlattı.
Programa Kaymakam Dursun Balaban ve Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken’in yanı sıra, Özel İdaresi, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Meslek Yüksekokulu, Ticaret Borsası, Uluabat Sulama Birliği, Demirciler Odası temsilcileri ile Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri katıldı.
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), 2011 yılı Mali Destek Programları kapsamında Ar-Ge ve Yenilikçilik, Çevre ve Enerji, Sosyal Kalkınma (Kadınlar, Yaşlılar ve Engellilere yönelik) konularındaki projelere vereceği 16 milyon TL tutarındaki mali destek ayrıntılı olarak katılımcılara sunuldu.
Katılımcıların yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, BEBKA’nın mali destekleri ve Karacabey için önemini vurguladı.
Kaymakam Dursun Balaban ise, mali desteklere olan ilginin bu toplantıyla sınırlı kalmaması gerektiğini belirterek, Kaymakamlık önderliğinde oluşturulan ve  Karacabey MYO öğretim görevlileri tarafından destek verilecek bir çalışma ofisi ile ilçede proje çalışmalarının etkin olarak yürütülmesi gerekliliğini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.