BBP’de kurultaya doğru

BBP’de kurultaya doğru
Büyük Birlik Partisi Karacabey İlçe Başkanı Cengiz Efe, 9 Kasım tarihinde Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonunda partisinin 7. Olağan Büyük Kurultay’ını gerçekleştireceğini duyurdu.
Efe, BBP’nin 7. Olağan Kurultay hazırlıkları ve kurultaydan beklentileri hakkında şunları söyledi: “BBP, 1993 yılında kurulmuş, milliyetçi, maneviyatçı, demokrat ilkeleri ile Türk siyasetinde ve Türk milletinin gönlünde müstesna yeri olan siyasi bir harekettir.
BBP, 75 milyon Türk milletinin kendisidir. BBP, doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi, Türkmen’i, Çerkez’i, Laz’ı, Kürt’ü, Boşnak’ı, Alevi’si, Sünni’si ile Büyük Türk milletidir.
BBP’nin 7. Olağan Kurultay’da hedeflediği şudur:
Partimizin adaylardan beklediği ilke, milliyetçi, maneviyatçı, demokrat olmaları, bunun yanı sıra vakti ve temsil kabiliyeti olmasıdır. Ölçümüz; şahsın hakkında maddi-manevi şaibe olmaması, Devletin ve milletin menfaatini her tür menfaatin önünde tutmasıdır.
7. Olağan Büyük Kurultay neticesinde seçilecek Divan ve MKYK 81 ile sorumlu tayin edilecek, her MKYK üyesi en az 1 ilden sorumlu olacak. O ilde il başkanı ile kol kola teşkilatlanmadan, üye kaydından, o ilin seçime hazırlanmasından bilfiil yetkili ve sorumlu olacaktır.
Bu kurultayda seçilecek divan ve MKYK’NIN hedefi yerel seçimlerde 923 seçim merkezinde partimizi eksiksiz seçime sokmak olacak ve hedefi 2 milyon il genel meclis oyu almak olacaktır.
BBP, 7. Olağan Büyük Kurultay sonrası strateji ve hedefleri doğrultusunda sosyal ve ekonomik projelerine ağırlık verecek ve bunu kamuoyu ile paylaşmada, millete anlatmada profesyonel metotları kullanarak çalışacaktır.
BBP, bu dönemde yerel seçimlerde “Büyük Aile Projesi”, genel seçimlerde “Güvenlik-Özgürlük-Refah” (GÖR) projesi ile milletin huzuruna çıkıp zenginlik ve huzur için, ahlaklı bir toplum ve tam bağımsız güçlü Türkiye için oy isteyecek.
7. olağan kurultayımıza siyasi partilerimizin temsilcileri, sendika ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile büyükelçiler de katılacak. Ayrıca, Avrupa’da partimizle gönül birliği olan teşkilatımız Avrupa Türk Birliği (ATB) kurultayımızı takip edecek. Kosova, Bosna-Hersek ve Türkî Cumhuriyetlerle, İslam coğrafyasından misafirlerimiz de kurultayımızı izleyeceklerdir.
Büyük Birlik Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı olarak bütün Karacabey halkını Kurultayımıza davet ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.