BBP: Terörle mücadelede kararlılık gösterilmeli!

BBP: Terörle mücadelede kararlılık gösterilmeli!
Karacabey Büyük Birlik Partisi Karacabey İlçe Başkanı Cengiz Efe, Hatay’ın İskenderun ilçesinde teröristlerce şehit edilen 2 polis memuru için başsağlığı diledi.
İskenderun’daki güvenlik güçlerine karşı yapılan terörist saldırıyı şiddetle kınadığını dile getiren Cengiz Efe “Bölücü terör örgütü ile yapılan kararlı mücadelede gösterilen hassasiyetin aynı şekilde bölücü terör örgütünün uzantılarına ve onlara lojistik destek sağlayan, barınma imkânı veren, eğitim yapmalarına fırsat veren ülkeler, örgütler ve kurumlar ile aynı kararlılıkta mücadele ve hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.
Irak ile yapmış olduğumuz anlaşmada bulunan ‘yakın takip’ hakkını askıya alan yaklaşımların ne kadar yersiz ve geçersiz olduğu bir kere daha ortaya çıkmıştır. Terörle mücadeledeki kararlılığı ve hassasiyeti bir an bile tereddüt göstermeden sürdürmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle şehit polislerimize Yüce Allah’tan rahmet, geriye onurlu bir duruş içinde bıraktıkları ailelerine, emniyet teşkilatımıza ve onlar ile gurur duyan büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum. Saldırıda yaralanan polis memurlarımıza ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.