Bayram dönüşü emniyet uyardı

*Karacabey Emniyet Müdürlüğü yetkilileri bayram dönüşü için yola çıkacak vatandaşları uyardı. Şehirlerarası yollarda trafiğin yoğun olacağına dikkati çeken yetkilileri, araç sürücülerini trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusuna işaret etti.
Karacabey Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Amirliği, Bayram dönüşü meydana gelebilecek kazalara dikkat çekerek, vatandaşları uyardı. 
 Yoğun trafiği dikkate alan yetkililer, bayram sonrası ek önlemler alacağını duyurdu. Vatandaşların araç kullanmadan önce ruh hallerine dikkat etmeleri gerektiğini belirten yetkililer, uykusuzluk, yorgunluk ve alkollü halde direksiyon başına geçmemeleri için uyarıda bulundu.
 İlçe Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu , Ramazan Bayramı dönüşü nedeniyle trafikte yaşanacak yoğunluktan dolayı gerekli önlemleri aldıklarını yineleyerek, ekiplerin 24 saat görev başında olduklarını belirtti. Aşkınoğlu, araç sürücülerinin telefonla konuşma ya da emniyet kemeri takmama gibi ihlallerinde gerekli cezai işlemi uygulayacaklarını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.