Bayraktar görevi bırakıyor!

 
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini üç yıldır başarıyla sürdüren Şaban Bayraktar, bugün görevi bırakıyor.
            Bayraktar’ın Anadolu Lisesi’ndeki Beden Eğitimi Öğretmenliği görevine geri döneceği bildirildi. Bayraktar’dan boşalan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ise geçici olarak Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Sağlam’ın görevlendirileceği kaydedildi.
            Bursa Valiliği’nden Karacabey Kaymakamlığı’na gelen görevden alınma yazısının bugün Şaban Bayraktar’a tebliğ edileceği öğrenildi.
Bilindiği gibi geçen ay 649 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 638 sayılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri hakkındaki Kanun Hükmünde Kararname ve 21.05.1986 tarihli 3289 sayılı Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri hakkındaki kanunda bazı değişiklikler yapıldı.
Bu bağlamda; 21.08.2011 tarihli ve 1863 sayılı Vali Olurlarıyla “Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü” kadrosuna Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kurum içi atama yapılacağı açıklandı.
            Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde yeni bir yapılandırma içinde olduğu ve bu nedenle il ve ilçe Müdürlerinin görevlerine son verildiği ifade edildi.
            Üç gün önce, “Görevden alındı”, “Sporda Sağlam adım” diye başlık atanların, Bayraktar henüz görevden alınmadan yaptıkları yalan haberle bir kez daha duvara tosladıkları görüldü.
            Suçsuzluğu mahkemece de kanıtlanan Şaban Bayraktar hakkında asılsız iftiralardan vazgeçmeyenlerin kasıtlı davrandıkları bir kez daha net bir şekilde ortaya çıktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.