Basketbol turnuvası heyecanı

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün 20 Ekim 2008 Pazartesi günü ortaklaşa düzenleyeceği ‘Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Basketbol Turnuvası’na katılmak isteyen kurumların, en son 17 Ekim 2008 Cuma günü mesai bitimine kadar müracaat etmeleri istendi. 
İlçe Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak turnuvada kura çekiminin aynı gün saat 19.00 gerçekleştirileceği bildirildi. Müsabakalara katılacak takımların, Karacabey’de en az 3 aydır faaliyette olmaları, Karacabey’de ikamet etmeleri ve Karacabey doğumlu olmaları gibi koşullar yer aldı.
 Katılım formlarının İlçe Lig Heyeti ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nden temin edileceğini açılayan İlçe Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar, amaçlarının dostluk ve dayanışma içerisinde spor etkinliklerini hızlandırmak olduğunu kaydetti.
 Bayraktar, “Herkes için her yaşta spor düşüncesiyle bu anlamlı turnuvaya kurumlarımızı bekliyoruz. Karacabey’de spor faaliyetlerini hızlandırmak ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz. Turnuva’nın dostluk ve dayanışma içinde coşkulu geçeceğine inancındayım” dedi.
 Karacabey Atatürk Bulvarı üzerindeki esnaf, park halinde hem yolu daraltan hem de işyerlerinin önünü kapatan araçlardan şikayetçi olduklarını söyledi.
 Belediye’den bu soruna çare bulmalarını isteyen esnaf, bazı araçların yaya kaldırımlarını bile işgal ettiğini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.