Basketbol Okulu kayıtları sürüyor

Karacabey Gençlerbirliği Spor Kulübü önderliğinde açılan “Basketbol Okulu” çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, başvuruların 16 Haziran 2012 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.
Profesyonel Basketbolcu Şevki Yıldırım antrenörlüğünde, 7-16 yaş arasındaki miniklere yönelik açılan Basketbol Okulu, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda çalışmalarına hız verdi. Hafta sonu saat 12.00-15.00 ve hafta içi Salı günleri de 10.00-16.00 saatleri arasında yapılan antrenmanlarda, basketbola ait temel kurallar öğretiliyor.
Basketbolu seven öğrencileri antrenmanlara beklediklerini duyuran Şevki Yıldırım, önümüzdeki yıl Küçük, Yıldız ve Gençler için Bursa’da düzenlenecek maçlara katılmayı amaçladıklarını söyledi.
Okullar işbirliğinde ilçe basketbolunu daha ileriye taşıyacaklarını belirten Yıldırım, “Karacabey’de basketbola olan potansiyel oldukça iyi durumda. Gezdiğimiz tüm okullarda bunu gözlemledik. Basketbol Okulumuz öğrencilerimizin hizmetindedir. Antrenmanlarımızda ilk olarak dikkat üzerinde duruyoruz. Öğrencilerimiz bu şekilde anlatılanlara odaklanıyor. Bu yaklaşım derslere de yansıyınca başarı kendiliğinden geliyor” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.