“Basketbol Okulu” çalışmalarını sürdürüyor

Neşeli geçtiği gözlenen antrenmanlara öğrencilerin ilgisi giderek artıyor
Karacabey Gençlerbirliği Spor Kulübü önderliğinde açılan “Basketbol Okulu” çalışmalarına başladı. 15 Ekim 2011 tarihinden itibaren başlayan Basketbol Okulu için başvuruların 16 Haziran 2012 tarihine kadar süreceği duyuruldu.
Profesyonel basketbolcu Şevki Yıldırım, Antrenör Harun Kavuşturan ve ilçenin başarılı Beden Eğitimi Öğretmenlerinden İkbal Gök antrenörlüğünde, 7-16 yaş arasındaki miniklere yönelik açılan Basketbol Okulu, çalışmalarına Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda start verdi.
Hafta sonu saat 12.00-15.00 ve hafta içi Salı günleri de 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak antrenmanlarda, basketbola ait temel kurallar öğrencilere en iyi şekilde anlatılıyor.
Karacabey’de basketbol alt yapısına katkıda bulunmayı istediklerini belirten Profesyonel basketbolcu Şevki Yıldırım, önümüzdeki yıl Küçük, Yıldız ve Gençler için düzenlenecek maçlara katılmayı düşündüklerini söyledi.Kulüpler ve okullar işbirliğinde ilçe basketbolunu daha ileriye taşımayı amaçladıklarını dile getiren Yıldırım, “Karacabey’de basketbola olan ilgi oldukça fazla olduğuna inanıyorum. İlçede gezdiğimiz tüm okullarda bu potansiyel var. Basketbol Okulumuza her geçen gün ilgi bizleri daha da mutlu ediyor. Kapımız herkese açıktır. Okulumuza kayıt yaptıran öğrenciler, derslerinde daha da başarılı olacak. Antrenmanlarımızda ilk olarak öğrencilerin anlatılanları iyi bir şekilde anlaması üzerinde duruyoruz. Bu yaklaşımın dersleri de olumlu yönde etkileyeceği düşüncesindeyiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.