Başkan Özkan, çalışmaları yerinde denetliyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, rutin denetimlerini sürdürdü. Park-Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Sahipsiz Hayvan Barınağı birimlerini denetleyen Başkan Ali Özkan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Başkan Ali Özkan, denetimlere Atatürk Kültür Parkı’ndan başladı. Park içerisinde inşaatı tamamlanan mescidin vatandaşların beğenisini kazandığını ifade eden Ali Özkan, Büyükşehir tarafından yapımı devam eden sosyal tesis hakkında da bilgi verdi. İnşaat çalışmalarının 20 günlük bir süre zarfında tamamlanacağını belirten Ali Özkan, işletmenin bir ay içerisinde faaliyete geçeceğini duyurdu. Yine aynı işletme tarafından gölet içerisinde faaliyet gösterecek su bisikletlerinin iskele ve malzemelerinin tamamlandığını söyleyen Başkan Ali Özkan, kamelyalarda onarım çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
İnşaat kamyonlarının park içindeki yaya yollarında yarattığı tahribatın çalışmaların tamamlanmasının ardından onarılacağını sözlerine ekleyen Başkan Ali Özkan, buradan Park Bahçeler Müdürlüğü’ne geçti.
Süren çalışmalar hakkında Başkan Ali Özkan’a bilgi aktaran Park Bahçeler Müdürü Hidayet Ay, kendi ürettikleri mevsimlik çiçek ve bitkilerin bulunduğu seraları gezdirdi.
Burada konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir tarafından ilçe girişine ve hastane kavşağına maket saksı ve çiçeklendirme yapılacağını söyledi. İlçenin vitrini konumundaki orta refüjlerin daha modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Ali Özkan, “Sanayi Kavşağı’ndan ilk etapta Nestle’ye ve ardından Uluabat’a kadar devam eden orta refüjde yeni çalışmalarla ilçemizin en işlek geçişini dikkat çekici hale getireceğiz. İstanbul-İzmir güzergâhındaki bu özel konumumuzu tanıtımda en iyi şekilde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Ali Özkan, Park Bahçeler Müdürlüğü ziyaretinin ardından Gazi Mahallesi 92 Sokak’ta yapılan kamulaştırma ile parka dönüştürülen arsada süren inşaatı denetledi. Arsadaki çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Başkan Ali Özkan, mahalle sakinleri için modern bir park inşa edeceklerini kaydetti.
Ardından, Sahipsiz Hayvan Barınağı’na geçen Başkan Ali Özkan, Veteriner Hekim Aybars Tunalı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Barınağın günün standartlarına uygun hale gelmesi için inşaat çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Ali Özkan, “Sahipsiz tüm hayvanların menfaati için çaba gösteriyoruz. Barınakta köpek ve kedilerin tedavilerini ve rehabilitasyonlarını özenle sağlıyoruz. Ama sadece kedi ve köpekler değil yaralı halde bulunmuş yabani hayvanların da gerek Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gerekse Uludağ Üniversitesi’ne sevkini sağlıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.