Başkan Özkan, Bursa temaslarını sürdürüyor

Bursa temaslarını sürdüren Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin öncelikli sorunlarını ilgili birimlerin başındaki isimlere taşıyor.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa temaslarını önceki hafta da sürdürdü. Meclis Üyesi Faruk Çakır ile birlikte çeşitli temaslarda bulunan Başkan Özkan, yetkililerle fikir alışverişinde bulundu.
Öncelikle DSİ 1. Bölge Müdürü Nazmi Koçak ile görüşen Başkan Ali Özkan, ilçenin akarsularını masaya yatırdı. Özellikle Canbolu ile Karadere’de yaşanan çeşitli sorunları aktaran Başkan Özkan, çözüm önerilerinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ 1. Bölge Müdürü Nazmi Koçak ise, ilçe sınırlarındaki akarsuları yakın markaja alacakları söyledi.
Ardından, Orakçı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Orakçı ile bir araya gelen Başkan Ali Özkan, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyaçları hakkında görüşme yaptı. Şirketin tesislerini de gezen Başkan Özkan, Karacabey’de kurulması düşünülen katı atık enerji üretimi ile ilgili çalışmalar hakkında önemli detayları not etti.
Son olarak Vali Yardımcıları İsmail Demirhan ile Adnan Çakıroğlu’yla ayrı ayrı görüşen Başkan Ali Özkan, çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.