“Başkan Koç’u iftiralarla karalayamazlar”

Karacabey Demokrat Parti İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu, Belediye Başkanı Ergün Koç’un yaptığı hizmetlerle ilçeyi Avrupa kenti haline getirdiğini ifade ederek, Koç’a yapılan haksız saldırıları kınadı.
Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada “Seçim konuşmaları yapan bazı siyasi parti yetkilileri, seçmenlere kendilerini övmek isterken, Sayın Koç’u kötülemekle ilerleyeceklerini sanıyorlar. Bu konuda asla akılla bağdaşmayan asılsız ve tamamen iftira niteliğinde yanıltıcı konuşmalar yapıldığı yönünde duyumlar alıyoruz. Bu zihniyetteki kişiler iyi bilmelidir ki, Sayın Koç’un Karacabey’de gerçekleştirdiği her hizmet çevrede parmakla gösterilmekte, takdirle izlenmektedir. Güneş balçıkla sıvanmaz. Karacabey’e hizmetten büyük mutluluk duyan Koç’un, biri bitmeden, diğeri başlayan yatırımlara imza attığını her Karacabeyli görüyor. Bazıları görmüyor veya bilerek görmezden geliyorsa, görenler onlara göremediklerini anlatacaklardır. Yaptıklarıyla ilçemizde efsane bir belediye başkanlığına adını yazdıran Sayın Koç’un Karacabey için durmak bilmeyen, hız kesmeyen çalışma arzusuna şimdiye kadar hiç kimse ulaşamadı. O, her Karacabeylinin gönlünde, ilçenin parlak geleceği için güvenilecek tek belediye başkan adayıdır” diye konuştu.
Ergün Koç döneminde ilçeye kazandırılanları hatırlatan DP İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu, “Karacabey’e doğal gazın gelmesi, insanlarımıza parklar, minik yavrularımıza oyun parkları, ilçenin her köşesine oksijen deposu yeşil alanlar, iş merkezleri, katlı otopark, modern kapalı pazaryeri, modern yüzme havuzu, sevgi yolu, düğün salonları, tertemiz, arıtılmış içme suyu temini, modern mezbaha, Galericiler Sitesi, Çamlık’ta kafe, şehrin bir ucundan, diğer ucuna renkli parke taşlı cadde ve sokaklar, yağmur suyu şebekesi, yeni fabrikalara yer temini, mevcut fabrikalara büyüme imkanları, böylece ilçede gençlerin iş ve aş sorunu kalmayışı, mahrukatçı esnafımıza site, engelli kardeşlerimize ve muhtaçlara her zaman araç ve sosyal faaliyet desteği, Yeniköy’ün her yönüyle örnek gösterilmesi, 456 ve 132 konulu TOKİ konutları, şimdi de Mustafa Erdoğan Parkı, ülkede ilçesine Emniyet Müdürlüğü binası armağan eden ve ilçesindeki okullara çok amaçlı Ömer İşcan Spor Salonu hediye eden bir belediyecilik hizmeti, ilçedeki tüm okullara eğitim ve personel desteği, köylerde ve ilçede camilerin temizlik ve bakımlarıyla, mezarlıklarına bakım ve onarım desteği ve daha niceleri tüm bu güzellikler Sayın Ergün Koç ile Karacabey’de yaşanmıştır. Koç ile yeşil, yaşanabilir, insanlarıyla mutlu ve sağlıklı bir Karacabey’e imza atılmıştır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.