Başkan Koç’tan Ali Özkan’a gönderme

Karacabey Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, AK Partili Ali Özkan’a kişisel sosyal paylaşım sayfasından yüklendi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan’a hatırlatmada bulunan Başkan Koç, şu ifadelere yer verdi:
“2004 yılı yerel seçimlerinde yine AK Parti Belediye Başkan Adayı olan muhterem hazretleri, şahsımı “Evinin kontratını dahi yeni yaptıran, oyunu bile ilçede kullanamayan bir zihniyete oyunuzu vermeyin. Bu zat seçim akşamı Bademli’deki villasına kaçar” demişti.
Peki, o yıllarda seçimlerden hemen sonra seçilemeyince Karacabey’den Bursa’ya kim göç etti? Bu arada, ne yazık ki, muhterem kişi 2004 seçimlerinden sonra “Kaybedenler Kulübü”ne kaydını yaptırmayı unutmuş.
Bu zat-ı muhterem, Tavşanlı Mahallesi’ne kaydını daha iki ay önce aldı. 2004 seçimlerinden ders almamış olmalı ki, 2014 yerel seçimler için bir de Bursa’dan gelirken peşine bir ithal bayan takmış ve meydan, meydan, sokak, sokak dolaşmaktadır.
Peki bu ithal bayan oyunu nerede kullanacak? Ya da Bursa’da ikamet eden bu bayan ilçemize ne kazandıracak? Buranın suyunu içmeyen, havasını koklamayan, toprağına basmayan, insanını tanımayan, esnafını, çiftçisini bilmeyen bu bayan acaba Karacabey’e ne verecek?
Ben 2004 yılından bugüne kadar ilçemden bir gün olsun ayrılmadım. Ancak bu ikili, seçim akşamı tasını tarağını toplayıp Bursa’daki villalarına kaçacaklar ve herhalde bu defa zorunlu olarak “Kaybedenler Kulübü”ne üye olacaklar.
Yine 2004 yerel seçimlerinde “Erol Onur beş yıl daha oyalamak istiyor. Sakın ha! Buna fırsat vermeyin” diyen Ali Özkan değil miydi? O günlerde de yine suyun içilemez olduğunu iddia ederek su üzerinden politika üreten bu zat, bahane olaraktan şehir çöplüğünü göstermişti.
Biz şehrin dibindeki bu çöplüğü yok ederek ve çöpümüzü düzenli bir şekilde Bursa’daki çöplüğe taşıyıp temiz bir çevreye, sağlıklı bir suya halkımızı kavuşturduk.
Ya onlar, bugüne kadar oniki yıl içinde İlçemize ne yaptılar? Ne kazandırdılar?
O ilçemizi Başmuhtarlık olarak gören ve ilçemizi yönetmeye talip olan Ali Özkan, yine o dönemde Erol Onur’un kişisel kaprisleri yüzünden İlçemize yatırımcı gelmediğini savunmuştu. Biz, Allah’a şükürler olsun bu konuyu da hallettik. On yıllık hizmetimiz döneminde birçok yatırımcının İlçemize gelmesini ve yatırım yapmalarını sağladık. Böylece gençlerimize iş sahaları açılmasına imkan verdik.
Ülkemizde en büyük iş kollarından birisi gemi sanayinin Yeniköy’e getirilmesinin önünü açacak olan, çevreye ve doğaya hiçbir şekilde zarar vermeyecek ve binlerce gencimize iş imkanı sağlayacak tersane projemize bu kez de Ali Özkan’ın mensubu olduğu parti temsilcilerinin, belediye meclisinde kişisel kaprisleriyle ve egoları ile iptal edildiğini, adeta tersane yapacak yatırımcıların AK Parti meclis üyesi kişilerin oylarıyla İlçemizden kovulduğunu halkımız henüz unutmamıştır.
O yıllarda “kaprisli” dediği Erol Onur’un yakasına bugünlerde AK Parti rozetini ne değişti de taktınız? Sizler, yoksa oy avcılığına mı çıktınız Ali Efendi?
“O gün, o gündür. Bugün bugündür” herhalde sizin mantığınıza göre.
Halkımız bunları asla unutmaz. 30 Mart’ta yine daha önceki gibi halkımız sağduyulu bir şekilde iradesini ortaya koyacaktır. Bundan asla şüpheniz olmasın.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.