Başkan Koç, güreşçileri onurlandırdı

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, ilçede ilk kez kurulan Güreş Takımı’nın çalışmalarını ziyaret etti. Koç ayrıca, başarılı sporcuların madalyalarını antrenman sonrası takdim etti.
    Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Hüseyin Kocatürk’ün de yer aldığı ziyarette Başkan Koç’un yanı sıra, Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy ile İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Gündem de hazır bulundu.
    Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanda Başkan Ergün Koç, genç güreşçilerin çalışmalarını yakından takip ederek zaman zaman yapılan gövde gösterilerini ilgiyle  izledi.
    İlçede yeni başlayan ve ata sporu olarak da anılan güreş müsabakaları için oluşturulan genç kadronun, Antrenör Ali Varol ile birlikte çalışmaları nefes kesti. Henüz yeni olmasına rağmen il bazında ciddi başarılara imza atan Karacabeyli genç güreşçiler, şimdiden ilçenin adını Türkiye çapında duyurmaya başladı.
    Geçtiğimiz günlerde yapılan il seçmelerinde derece yapan Karacabeyli genç güreşçiler, antrenmanın sonunda Belediye Başkanı Ergün Koç, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Hüseyin Kocatürk, Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy ve İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Gündem’in elinden madalyalarını  aldı.
    Madalya töreninde konuşan Başkan Koç, gençlerin ilçedeki mevcut kısıtlı imkanlarla bu başarıyı elde ettiklerinin farkında olduğunu belirterek “İnşallah tez zamanda yeni spor kompleksini ilçe gençliğine sunacağız. O zaman tüm spor dallarına müsait bir salon inşa etmiş olacağız. Ve sizin gibi çalışkan gençlerimizin ilçemizi başarıyla temsil etmesini seyredeceğiz” ifadelerine yer verdi.
    Güreş Antrenörü Ali Varol ise, başarıda Karacabey Belediyesi’nin katkısının büyük rolü olduğunu belirterek, teşekkür etti.
    İl seçmelerinde dereceye giren öğrenciler şu şekilde oluştu; 42 kiloda Metin Aygören 1.’lik, 85 kiloda İbrahim Çetin 2.’lik, 32 kiloda Rıdavn Dinç 3.’lük, 38 kiloda Alperen Güneş 3.’lük, 66 kiloda Sadık Yıldırım 3.’lük ve 66 kiloda Mehmet Can 3.’lük.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.