Başarılı öğrencilere ödül

Başarılı öğrencilere ödül
Karacabey Sadık Yılmaz ATML’de düzenlenen törende, 2007-2008 öğretim döneminde yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli armağanlar verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’ın da katıldığı törende atletizmde ilçe bazında başarılı olan öğrenciler; Merve Nur Dumlu, Sena Erkan, Büşra Saltık, Tuğba Erdem, Rukiye Aydın, Doğan Salda, Orçun Gökdeniz, Tolga Sipahi, İbrahim Ayyıldız, Batuhan Kanbur, Selahattin Kuş, Mehmet Solar, Kübra Önen, Kader Demir, Hüseyin Garipoğlu, Rıdvan Özçelik, kompozisyonda; Gülşen Göçebe, Hatice İbiş, resimde; Özgür Kömürcü, şiirde; Zeynep Çilingir ve ildeki şiir yarışmasında 2. olan Cem Taş ödüllendirildi.
Başarının ödüllendirilerek özendirilmesinin önemine dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin yeni yılını tebrik ederek, 2008’de yeni başarılar diledi.
Karacabey Sadık Yılmaz ATML Müdürü İhsan Vurgun da konuşmasında, okulun 2007 ÖSS başarısına işaret etti. Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi’nin 2007 ÖSS il bazında 13 okul arasında, matematikte 4, fizikte 1, kimya, coğrafya, felsefe, say1, söz1’de 3, biyolojide 2, Türkçe, tarih ve ea1’de 4.lük elde ettiğini açıklayan Vurgun, Anadolu Ticaret Meslek Lisesi olarak da Bursa’daki 9 lise arasında şu sıralamayı kazandıklarını söyledi; matematik, kimya, söz1 ve ea1’de 2.lik, fizik, biyoloji, say1’de 1.lik, Türkçe, tarih, felsefe’de 3.lük, coğrafya’da 4.lük.
Okul bahçesindeki törende ilde şiir ikinciliğini kazanan Cem Taş’a küçük altın verilirken, diğer öğrencilere de çeşitli armağanlar sunuldu.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.