Başarılı güreşçilerden Süt Birliğine teşekkür

Güreş Antrenörü Ali Varol ve Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Sağlam önderliğindeki güreşçileri, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Erdem ile yönetim kurulu üyeleri konuk etti.
    Zor koşullarda mücadele eden ve Bursa'daki müsabakalarda gösterdiği başarılı performansla ilçemizin gururu olan güreşçilerimiz, Süt Birliği'nin spora verdiği desteğin diğer kurumlarca da örnek alınmasını istedi.
    Eşofmansız, formasız, mayosuz ve ayakkabısız maçlara çıktıklarını, başka takımlardan ödünç aldıkları malzemelerle başarı için ter döktüklerini belirten Antrenör Ali Varol, “İlçemizdeki sporun canlanması için tüm kurumların taşın altına elini sokması gerekir. Bu konuda Süt Birliğine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
    Spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğini belirten Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem ise, “Karacabey'in sütçüleri olarak sporu desteklemeyi sürdüreceğiz. Güreşçilerimizin başarılarıyla gurur duyduk. Kendilerinden bu başarılarını devam ettirmelerini ve en iyi yerlere gelmelerini istiyoruz” açıklamasında bulundu.
    Bursa'da Okullar arası Güreş Müsabakalarında dereceye giren sporcular; 42 kiloda 2. olan Mustafa Aşkın (İHL), 42 kiloda Metin Aygören (EML), 54 kiloda 2. olan H.İbrahim Karaca (Karacabey Lisesi), 53 kiloda 3. olan Vedat Balaban (EML), 66 kiloda 2. olan Sadık Yıldırım (E.M.L.), 73 kiloda 3. olan Yakup Işıktaş (Hacı Ahmediye Onur Ortaokulu), 85 kiloda 3. olan Mücahit Uşak (EML) ve Hamza Önal (Karacabey Lisesi), 96 kiloda 3. olan Nazmi Küçükşekerci (Karacabey Lisesi) ile 120 kiloda 3. olan Hasip Uşak (EML)'a Süt Birliği tarafından çeşitli ödüller verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.