Balıkçı Barınakları yapılıyor

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı müjdeyi verdi:
AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Önder Matlı,  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile DLH Genel Müdürlüğüyle yaptığı görüşmeler sonucu Kurşunlu ve Yeniköy – Bayramdere Balıkçı Barınaklarının yapılacağını duyurdu.
Yıllardır yapılması planlanan ancak bir türlü sonuçlamayan barınak sorununa el atan Matlı, hizmetin bayramdan sonra ihaleye çıkacağını belirtti. Matlı, bölgede balıkçılıkla geçinen vatandaşların daha nezih koşullarda çalışmalarının gerçekleştiğine dikkat çekti.
Milletvekili Matlı yaptığı açıklamada; “Karacabey Kurşunlu Balıkçı Barınağı’nın yapımı için 2011 yılında aktarılan 750 bin TL ödeneğe ilaveten, 350 bin TL daha ödenek gönderilmiştir. Kurşunlu Balıkçı Barınağı için AK Parti hükümeti döneminde 2 milyon 300 bin TL ödenek aktarılmıştır. Barınaklar bayram sonrası ihaleye çıkılacaktır” dedi.
Karacabey-Yeniköy-Bayramdere Balıkçı Barınağı için de 500 bin TL ödenek çıktığını ve bayramdan sonra ihaleye çıkacağına dikkat çeken Matlı, vatandaşların yıllarca hasret kaldığı çalışmaları hayata geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.