Bakan Çelik’ten plaket

İstiklal Marşı’nı okuyan 4 yaşındaki kız çocuğuna Bakan Çelik’ten plaket
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bursa’da katıldığı Artvinliler Gecesi’nde İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını da ezbere okuyan 4 yaşındaki minik kızı plaketle ödüllendirdi.
Bursa’da gün boyu çeşitli okul açılış törenlerine katılan Bakan Çelik, akşam saatlerinde Begev Endüstriyel Eğitim Tasarım Merkezi’ni ziyaret ederek Begev Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Artvinliler Vakfı tarafından düzenlenen Artvin’in 87. kuruluş yıldönümü törenlerine katıldı.
Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen gecede konuşan Bakan Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de bu gecede bulunmayı çok istediğini, ancak yoğun çalışmaları nedeniyle katılamadığını söyledi.
Çelik, “Sizin aranızdan çıkan, sizin bir parçanız, soyadımız aynı olan ve bu nedenle birbirimize ‘amcaoğlu’ diye hitap ettiğimiz Faruk Çelik de burada olacaktı. Ancak Sosyal Güvenlik Yasası ile ilgili dün gece saat 02.00’ye kadar çalıştı. Çok istediği halde katılamadı. Bugün aynı zamanda Faruk Çelik’i de temsilen aranızdayım” diye konuştu.
Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Bakan Çelik, kendisine verilen çiçekleri de kadınlara verdi.
Salondan ayrılmaya hazırlanan Çelik’e, 4 yaşındaki Melisa Topal isimli kız çocuğu bir sürpriz yaptı. İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını da ezberden okuyan küçük kız, salondakilerden ve Bakan Çelik’den büyük alkış aldı. Küçük Melisa’yı kucağına alıp öpen Bakan Çelik, Melisa Topal’a plaket takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.