“Baba bana kitap okur musun?”

“Baba bana kitap okur musun?”
Karacabey Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu, ana okulu ve 1. sınıf öğrencilerine yönelik “Baba bana kitap okur musun?” kampanyası çerçevesinde hazırladığı broşürleri velilerle paylaştı.
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her geçen gün daha fazla hissedilen aile içi iletişimsizliğin giderilmesine yönelik, “Baba bana kitap okur musun?” kampanyasına duyarlı davranan Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu hazırladığı broşürleri velilere dağıttı.
Okul Müdürü Osman Genç, “Haftanın bazı günlerinde musait olan babalar okula gelerek çocuklara tüm sınıfa bir hikaye veya masal kitabı okuyor.
Her akşam 15 dakikanızı çocuğunuza ayırarak okuyacağınız birkaç sayfa, onun çok temiz ve sevgi dolu kalbindeki, güzel duyguları tazeleyecek. Kampanyanın çok başarılı olacağına inanıyorum. Uygulamanın ülkenin her tarafına dalga dalga yayılacağını çok güzel kazanımlarla tekrar bize döneceğini düşünüyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Kampanyaya destek veren ve uygulayacak olan tüm babalarımızı da şimdiden teşekkür ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.