Az daha ölüyordu

Karacabey Bandırma Caddesi üzerinde meydana gelen kazada dershane çıkışı arkadaşlarıyla şakalaşan Onur Nuri Güvey (13) ticari bir aracın çarpması sonucu yaralandı.
Kaza, önceki gün 16.30 sıralarında meydana geldi. Dershane çıkışı Onur Nuri Güvey arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini bir anda Rüştü Özüt Caddesi’nden Bandırma Caddesi’ne ilerleyen Recep Bilgin yönetimindeki 34 EP 6484 plakalı ticari aracın önünde buldu. Araç sürücüsü Recep Bilgin’in fren yapmasına karşın Onur Nuri Güvey’i ezmekten kurtulamadı.Kazada aracın altında kalan talihsiz çocuk bacağından yaralanırken, kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde yapılan kontrollerde hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.
Ters yöne trafik akışı verilmiş
Kaza sonrası bacağından yaralanan Onur Nuri Güvey’e müdahale etmek için çok sayıda vatandaş kaza yerinde toplanırken, bazı vatandaşlar kazanın ters yöne trafik akış izni verilmesi nedeniyle geldiğini iddia etti. Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan kazı çalışmaları nedeniyle trafiğin Rüştü Özüt Caddesi’ne yönlendirildiği göze çarparken, bu konuda uyarıcı levha ve duyuru yapılmaması ise vatandaşın tepkisini çekti. Bazı vatandaşlar ise Belediye’nin trafiği hatalı bir şekilde yönlendirdiği ileri sürerek, Bandırma Caddesi üzerindeki yoğunluk nedeniyle dershane ve okul çıkışlarında çocukların tehlike altında olduğunu belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.