Ayşe Başar, Başhemşireliğe atandı

Ayşe Başar, Başhemşireliğe atandı
Karacabey Devlet Hastanesi’nde 14 yıl Başhemşire olarak başarıyla görev yapan Hüsniye Kayacan’ın emekliye ayrılmasının ardından yerine Başhemşire Yardımcı Ayşe Başar atandı.
Sağlık Bakanlığı’ndan gelen onay yazısının ardından önceki gün Başhemşire olarak görevine başlayan Ayşe Başar, güler yüzlü hizmeti sürdüreceklerini belirtti.
14 yıllık meslek yaşamına ilk olarak 1995 yılında Erzurum’da başlayan Ayşe Başar, 1998 yılında Trabzon Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. 1 yıllık aranın ardından 1999’da Karacabey Devlet Hastanesi’ne atanan Başar, 5 yıl da Başhemşire Yardımcısı olarak hizmet verdi.
Ocak ayında emekliye ayrılan Hüsniye Kayacan’ın yerine bir süre vekaleten görevi yürüten Ayşe Başar, önceki gün Sağlık Bakanlığı’nın onayı ile Başhemşire olarak hizmete devam edecek.
Evli ve 1 erkek çocuk sahibi olan Ayşe Başar, çok mutlu olduğunu belirterek, “Karacabey’e hizmet etmekten şeref duyarım. Şu ana kadar tüm hastalarımızla diyoloğumuzu en iyi seviyede tuttuk. İletişimimizi iyi kurduk. Güler yüzlü hizmeti bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.