Aynı mahalledeki iki market soyuldu

Aynı mahalledeki iki market soyuldu
Karacabey’de önceki gece Tabaklar Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olaylarında iki işyeri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu.
Gece geç saatlerde olduğu ileri sürülen hırsızlık olaylarında, toplam 12 bin TL civarında sigaranın çalındığı bildirildi.
Murat Üresin’e ait Park Caddesi No:23’teki marketin kepenkteki kilidini kıran hırsızlar, 4 bin TL’lik sigaraları çalarak kayıplara karıştı. Dükkanda para bulundurmadığını ve sabah saat 7’de çevre sakinlerinin aramasıyla olayını öğrendiğini belirten Murat Üresin, “Üzücü bir durum. Umarım en kısa sürede hırsız ya da hırsızlar yakalanır” dedi.
Diğer bir hırsızlık olayı ise, 77 Sokak No:23’te Hacı Kırma’ya ait markette meydana geldi. Demir kepenkleri kırarak içeri girdiği belirlenen hırsızların 8 bin TL civarında sigarayı çaldıkları anlaşıldı. Hırsızlığı yapan ya da yapanlara lanet yağdıran Hacı Kırma, “Çoluğumun çocuğunun rızkını çaldılar. Bunu yapanlarda insanlık kalmamış. Olay aydınlanana kadar peşini bırakmayacağım” diye konuştu.
Hırsızlığı yapan kişi ya da kişilerin sigaradan başka bir şey çalmamaları dikkat çekti. Birbirlerine yakın marketlerde meydana gelen hırsızlıkların aynı zaman diliminde yapıldığı öne sürülüyor. İki olay yerinde de inceleme yapan polisin konuyu derinlemesine araştırdığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.