Aydemir, terörün arkasındaki karanlık eli biliyoruz

Aydemir, terörün arkasındaki karanlık eli biliyoruz
Karacabey Eğitim-Bir-Sen temsilcisi İsa Aydemir Ekim ayı ile birlikte yeniden körüklenen terör olaylarını ve son yaşanan hain saldırıyı kınadı.
Türkiye terörü ve teröristi daha ilk ihanetinde tanıyarak onun iğrenç yüzünü de gördüğünü belirtti. Aydemir, “Halkımız tüm yüreğiyle gerilmiş bir yay gibi terörün karşısındadır. Bugün ise halkımız, oğullarının, akrabalarının PKK terör örgütü katillerince şehit edilmesi karşısında çok daha bilinçli ve kararlıdır. Artık teröristi de arkasındaki Avrupalı veya okyanus ötesi emperyalist güçleri de görüyor, tanıyoruz.
Kimse bizi silahla korkutarak, tehdit ederek, bizden bir şey talep edemez ve alamaz. Bu ister terörist PKK olsun, ister emperyalist ABD, ister Siyonist İsrail! Kimse milletimizin masum fertlerinin, yahut toplumumuzun bir kesimin masum temel insani taleplerini bahane ederek teröre de başvuramaz. Çocuk öldüren vahşiler milletimizin bütünlüğünü teröristlerle işbirliği yaparak istediklerini yapamaz.
Aksine bu tür vahşi saldırılar, masum insanların meşru hak ve adalet beklentilerinin yanı sıra Türkiye’nin nimet ve imkanlarından mahrum bırakmayı hedeflemektedir.
Önce 12 vatandaşımızı, daha sonra iki ayrı olayda 14 subay ve askerimizi ve önceki gün de hain bir pusuyla 12 askerimizi şehit eden katillere de, onları yeniden üzerimize saldırtan büyük patronlarına da lanet okuyor, döktükleri kanda boğulacaklarını bilmelerini istiyoruz.
Şehitlerimizi cennete uğurlarken, katilleri, zalimleri ve insanlığın düşmanlarını lanetliyoruz. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, şehitlerimizin anne babalarına, akrabalarına, arkadaşlarına, komutanlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.