Atatürk’ün yolunda ilerliyoruz!

ADD, Bursa Karacabeyliler Derneği’nin konuğu oldu:

Toplantıya ADD Başkanı Haluk Aka ile Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Çeki, Kemal Ziya Koşaner, Fahri Lafçı ve üyeler katıldı.

Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, kuruldukları 14 Eylül 2011 tarihinden itibaren yaklaşık 40 konuşmacı konuk ve çok sayıda misafiri ağırladıklarına dikkat çekti. ADD Karacabey Şubesi’ni de konuk etmekten onur duyduklarını belirten Ceylan, “Bu akşam çok anlamlı bir topluluğu konuk etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü Türk ulusunun bir özgürlüğü, hürriyeti, cumhuriyeti, kimliği, bayrağı, ülke sınırları var ise ve de tüm dünya ülkeleri arasında bir itibarı varsa, bunu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz.

Söz konusu Atatürk olduğunda her şey değişir. Bizler yaşamımızı, Ulu Önderimizin ilke ve inkılapları doğrultusunda yaşayan, onu sonsuza değin Türk milletinin ilk ve tek en büyük lideri olarak kabul eden bireyleriz. Böyle yaşamaya devam edeceğiz.

Bana göre Hz. Muhammed, İslam alemi için seçilmiş insandır. Mustafa Kemal Atatürk de Türk ulusu için seçilmiş bir insandır. Bu nedenle var olanı büyütmek geliştirmek, ileriye taşımak, ülke insanlarının yaşam seviyelerini yükseltmek ve ülkeleri hep ileriye taşımak tabiî ki çok anlamlı ve onur vericidir. Ancak yok olanı, parçalanmışı ve dünya haritasında bir ülkenin her bir bölümünü kendi sınırlarına katmaya çalışan ve bu hesapları yapan güçlü ve acımasız devletlerin tüm planlarını adeta alt üst eden bir insan olmak ve yoktan 70 milyonluk bir ülkenin şu anda var olması sağlamak ancak ve ancak seçilmiş bir lider tarafından olur. O da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’tür. Atamıza, silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi Başkanı Haluk Aka ise, Dernek Başkanı Yüksel Ceylan’a anlamlı konuşması nedeniyle teşekkür etti.

Aka, “Bizlere düşen, her zaman Atamızın yolunda ilerlemektir. Bu nedenle herkesi ADD çatısı altında güç birliğine davet ediyoruz.

Bursa Karacabeyliler Derneği, ilçemizin gururudur. Kurulduğu günden bu yana sosyal ve kültürel etkinlikleri yakından takip ve takdir ediyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.