Atatürk Kültür Parkı’nda

Karacabey Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde önceki akşam Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlediği şölen yoğun ilgi gördü.
Atatürk Kültür Parkı’nın her köşesinde çeşitli etkinliklerin sergilendiği şölende konser veren Popstar Sezgin ve havai fişek gösterisi parkı dolduran binlerce Karacabeyliye unutulmayacak bir 23 Nisan gecesi yaşattı.
Geniş çaplı organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Belediye Başkanı Ergün Koç ile Başkan Yardımcısı Meral Eren’inde katıldığı programda, dünyada barışın korunması amacıyla doğaya güvercin bırakıldı. Belediye Başkanı Ergün Koç, burada yaptığı konuşmada, Karacabey halkının sağlık ve mutluluğunu üst düzeyde bulunduracak hizmetlere önem verdiklerini belirtti. Koç, “Havası, suyu, alt yapısı, iş imkanları, sosyal ve kültürel etkinlikleri ve kaliteli yatırımlarıyla çevrede örnek olmaya devam edeceğiz. Karacabey’de yaşamak ayrıcalık olacak, mutlu insanların şehri olarak adımızı duyuracağız” dedi.
23 Nisan Çocuk Şöleni’nde, streetball turnuvası, resim sergisi ve ilçedeki ilköğretim okullarından gelen öğrencilerin folklor ve dans gösterileri izleyicilerden büyük alkış topladı..
Şölen programı coşkusu, yaklaşık 10 bin kişinin izlediği Popstar Sezgin’in halk konseriyle doruğa ulaştı. Sesi ve yorumuyla her yaştaki müzikseverlerin beğenisini kazanan Sezgin, alkış yağmuruyla konserini noktaladı. Gecenin büyük ilgi toplayan ve yüreklerdeki coşkuyu gökyüzüne yansıtan olayı ise havai fişek gösterisi oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.