Atatürk İlköğretim’den, “24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği”

Atatürk İlköğretim’den, “24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği”
Okul müdürü Erdal Akdağ’ın açılış konuşması ile başlayan gecede eğlence ve hüzün bir aradaydı. Okul Aile Birliği Başkanı Gürgün Palaz, yaptığı çalışmalardan dolayı Erdal Akdağ’a başarı plaketi verirken, özverili çalışmalarından dolayı kutladı.
Atatürk İ.Ö.O.’lundan, Karacabey Anadolu Lisesi’ne atanan Ummühan Demirtaş ve ücretli öğretmen olarak çalışan Burcu Danagöz’e başarılı çalışmalarından dolayı plaketlerini okul müdürü Erdal Akdağ verdi.
Atatürk İlköğretim Okulu’nda 25 yıl süreyle çalışan emekli öğretmen Ali Avinç, yaptığı konuşmada, “Aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Yaptığınız başarılı çalışmaları gördükçe ayrı bir haz alıyorum” diyerek duygularını ifade etti.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Aydemir’de gecede yaptığı konuşmada, Atatürk İlköğretim Okulu’nun kurumsal bir yapıya kavuştuğunu vurguladı. Aydemir, “Sizlerin bu birlik ve beraberliği herkese örnek olmuştur. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.
Geceye katılanlar orkestranın çaldığı müziklerle eğlenirken, Atatürk İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Nur Nenk’in söylediği şarklılar davetlileri coşturdu. Geceye katılanlara Okul Aile Birliği tarafından karanfil ve okul flaması hediye edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.