Atatürk İlköğretim Okulu hayran bıraktı

Karacabey’deki temaslarının son durağı olarak Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Bursa Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, yenilenen konferans salonunun açılışını yaptı.
 İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında okulu gezen ve hayran kaldığını dile getiren Gülsar, emeği geçenlere teşekkür etti.  Okul Aile Birliği’nin katkılarıyla yenilenen konferans salonunun açılışını gerçekleştiren Gülsar, koltukların her zaman dolu olmasını istedi. Okulu gezen ve sınıfları dolaşan Gülsar, öğrencilere yakın ilgi göstererek başarı diledi. Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleriyle de bir araya gelen Gülsar, başarı için fedakarlığın ön koşul olduğunu ileri sürdü. Öğretmenliğin en kutsal mesleklerden biri olduğunu yineleyen Gülsar, “Atatürk İlköğretim Okulu, yükselen başarı grafiğiyle dikkat çeken okullarımızın başında geliyor. Başarı için fedakarlık gerekir. Yükselen başarınızı daha da ilerilere götürmek zorundasınız. Eğitimcilik gönül işidir. Bunları yapmaya devam ettiğiniz sürece başarıda kendiliğinden gelecektir. Sizlere inanıyor ve güveniyorum” dedi.
 Okul Müdürü Erdal Akdağ, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Sadece başarıyı düşündüklerini belirten Akdağ, bunun için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.