Atatürk Bulvarı’nda işlem tamam

Karacabey Belediyesi’nin M.F. Gerçeker Stadı ile Ulu Camii arasında bir süre önce başlattığı beş aşamalı yol çalışmasında geri sayım başladı.
Belediye Başkanı Ergün Koç, dün Gerçeker Stadı civarında yaptığı inceleme sonrasında, güzergah üzerindeki iş yerleri ve konut sahiplerinin duyarlılığına teşekkür etti. Karacabey’e yakışır bir görüntü elde edileceğinin altını çizen Koç, “Yaptığımız her işte kaliteye önem verdiğimizi bu çalışma sırasında yine gösterdik.”dedi.
Gerçeker Stadı ile Ulu Camii arasındaki güzergahta doğalgaz çalışmasıyla yetinmediklerini belirten Başkan Koç, “Sadece doğalgaz kazıları ve bağlantıları gündeme gelseydi, bu güzergahı iki hafta içinde asfaltla kaplayabilir, bulvarı eski haline getirirdik. Biz doğalgazın dışında, yağmur suyu şebekesi, elektrik hatlarının yeraltına alınması ve parke taşı döşenmesi çalışmalarını da gerçekleştirip, ilçeye uzun yıllar güzel ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyoruz. Şu anda, tüm çalışmaların sona erdiğini belirten parke taşı döşenmesi işlemi başladı. Bu çalışmalar sırasında gösterdikleri duyarlılıktan dolayı halkımıza bir kez daha teşekkür ederim” dedi.
Elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarının Ulu Camii önünde tamamlanacağı doğalgaz hattının ise 14 Eylül İlköğretim Okulu’na kadar devam edeceği açıklandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.