Ata: BUSKİ su koy veriyor!

Karacabey İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, son günlerde artan BUSKİ şikâyetleriyle ilgili açıklamada bulundu.
Su bedeli 39,61 TL olan faturanın üzerine sözcük oyunlarıyla 21,93 TL eklendiğini belirten Ahmet Aygün Ata, BUSKİ’nin büyük getiri elde ettiğini savundu.
“BUSKİ’nin amacı türlü yerlere aktarma yapmak mıdır?” diye konuşan Ata, AK Partili belediyelerin suda oyunlar oynadığını ileri sürerek, “Temel gereksinim olan suda AKP’li BUSKİ su koy veriyor” dedi.
İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yurttaşlarımız suyun ton fiyatının yükseltilmesi ve bir ay önce ödedikleri faturanın sonraki ayda gelen faturada yine borç olarak gözüktüğünü iletmektedir. BUSKİ’de yapılan ödemelerde 3 ile 6 TL fazla ödediklerini, ancak bu uygulamanın otomatik ödemelerde olmadığını söylemektedir.
Yurttaşlarımızın, İşçi Partisi önderliğinde bir protesto eylemi istemelerinin onur ve gururunu taşıyoruz. Biliyoruz ki, dilsizi oynayan Belediye ve BUSKİ yine yanıt veremeyecek. Kendi Bakanlarının itirafı, küçük sözcük oyunları, kamuda elde dilen getirim adreslerinden ikisi de ilçemizdedir. Teknolojiyi biz getirdik ile övünen AKP, ödenmiş su bedellerini bile faturalarda göstererek, yetersizliklerini kanıtlamıştır. Programın yazılımı üzerinde düzeltme yapacak bilgide çalışanınız yoksa, İşçi Partisi’nin donanımından yararlanabilirsiniz. Halkımız için, halkımız adına onurla yaparız.
‘Atık su’, ‘Katı atık’ bedelleri adıyla açıklanan eklemeler su tüketimiyle artırılmaktadır. Her harcama halka yükleneceğine, reklam için Büyükşehir Belediyesi bütçesinden harcanan paraları, yani halktan alınanları halka hizmet olarak kullanın. Adalet, hak ve belediyecilik anlayışı budur. Yaşattığınız tek komedi, halkımızın katı atığının bile para yaptığını göstermenizdir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.