Asfaltlama tam gaz

Karacabey’de yolların bakım ve onarımı için yapılan çalışmalar 2008 yılında ikiye katladı.
Geçtiğimiz yıl 36 kilometrelik asfaltlama çalışmasıyla, bölgede kazılan yolları en kısa zamanda onaran Belediye, bu yılki asfaltlama programında yol uzunluğunu ve buna bağlı olarak onarım bütçesini yüzde yüz artırdı.
Dün Gazi Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ergün Koç, bu programda geçen yıl yakalanan ivmenin 2008’de aynı tempoyla sürdürüldüğünü belirtti. Küçük Sanayi Sitesi ve Kamyon Garajı bölgelerinin de yer aldığı ilçedeki asfaltlama çalışmaları sırasında tedarik edilen malzeme miktarının iki katına çıkarıldığını söyleyen Ergün Koç, ekip sayısının da artırıldığını bildirdi. Kazılan sokak ve caddelerin son hızla kapatılarak asfaltlandığını kaydeden Koç, belediye personelinin renkli bordür döşenen yol ve asfaltlama çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürdüklerini sözlerine ekledi.
2007 yılında ilçede kazılan toplam 36 kilometre yolun asfaltlandığını ve bu rakamın önceki yıllara oranla iki kat artış getirdiğini ifade eden Başkan Koç, “2008 yılında ise en büyük artışa tanık oluyoruz. Bu yıl, iki kat daha fazla malzemeyle birlikte 60 kilometreyi aşan asfaltlama çalışmasını yine yoğun bir tempoyla ve hızla gerçekleştirdik. Karacabey’de insanlarımızın belediye hizmetlerinden gurur duydukları bir tablo ortaya çıkardık. Bu çıkışımız artarak devam edecektir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.