As Doruk çalışanları iftarda

Karacabey As Doruk Mühendislik, Park Restorant’ta şirket çalışanlarının aileleri ve diğer doğalgaz firma sahiplerine iftar yemeği verdi.
 Büyük bir aile olarak iftar yemeğinde bir araya gelen As Doruk Mühendislik çalışanları aileleri ile birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. İftar yemeğine As Doruk çalışanlarının yanı sıra diğer firmaların Mak. Müh. Enis Çetin ve Mak. Müh. Burak Koto’da katıldı.
 Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da devam eden doğalgaz çalışmalarının konuşulduğu iftarda As Doruk Mühendislik Ltd. Şirketi Müdürü ve Yetkili Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, çalışanların aileleri ile birlikte bir arada olmasının önemli olduğunu söyledi. Doğruoğlu, havaların soğuması ile yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini belirterek, “Dünyadaki ekonomik krizden Türkiye ve doğal sektörü de etkilendi. Yaşanan bu süreçte seçici olacağız ve aynı seçiciliği Karacabey halkının da göstermesini bekliyoruz” diye konuşarak yetkili makine mühendisi ve yetki belgesi olmayan doğalgaz firmalarını tercih etmemelerini istedi. Doğruoğlu, bu firmalara rağbet gösterilmesi halinde gaz açılışında sorun yaşanacağının altını çizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.