AS Doruk, bu Pazar “İş Dünyası”nda

Karacabey'de doğalgaz sektörünün önde gelen firmalarından olan AS Doruk Mühendislik'in sahibi Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu, Olay TV'de Vatan Şaşmaz'ın sunduğu, “İş Dünyası” adlı programa konuk oluyor.

16 Haziran Pazar günü saat 16.00'da yayınlanacak program çekimlerinin 2 hafta önce Karacabey'de yapıldığını dile getiren AS Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Müdürü & Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu teknik, ekonomik konuların yanında, şirketin kuruluşu, gelişmesi ve markalaşması hakkında bilgiler vererek, yaptıkları doğalgaz dönüşümü çalışmalarını anlattı.

Doğruoğlu ayrıca, Karacabey'in endüstrisi, tarımı, tarihi ve kültürel yerleri hakkında bilgiler vererek, programda Karacabey'in de tanıtımına katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Hüsnü Doğruoğlu, “Karacabeyli bir mühendis olarak, AS Doruk Mühendislik Şirketi ile ilçemizi bu çok sevilen programa taşımanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm Karacabeylilerin, bu Pazar günü saat 16.00'da Olay TV'deki İş Dünyası programını izlemelerini tavsiye ediyorum” dedi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.