Arslan’dan eğitime destek

Karacabey’in genç işadamlarından Ergün Arslan, Taşlık İlköğretim Okulu’na son sistem projeksiyon cihazı hediye etti.
Taşlık İlköğretim Okulu’nun bir sınıfında eksik görülen projeksiyon cihazını dün Okul Müdürü Erbay Köse’ye teslim eden Arslan Emlak sahibi Ergün Arslan plaketle ödüllendirildi.
Arslan, projeksiyon cihazını teslim ederken yaptığı konuşmada, eğitimde niteliğin ve kalitenin yakalanması için teknolojiye ayak uydurulması gerektiğini belirtti.  Arslan, “Eğitim duraksamaz. Çocuklarımız teknolojinin en son olanaklarını kullanmalı. Taşlık İlköğretim’de projeksiyon eksiği olduğunu duyunca yardımcı olmak istedim. Taşlık bizim okulumuz. Burada okuyan çocuklar bizim çocuklarımız. Olanaklarımız çerçevesinde son model projeksiyon cihazını aldık. Eğitim kurumlarına yaptığımız yardımlar devam edecek” dedi.
Okul Müdürü Erbay Köse, projeksiyon cihazının donanımını eksiklik duyulan bir sınıfta kullanılacağını belirterek, desteklerinden dolayı Ergün Arslan’a teşekkür etti.
Köse, biri hariç okulun tüm sınıflarının projeksiyonlandığını ve öğrencilerin teknolojinin en son olanaklarından yararlanabileceğini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.