Araştırmacı, incelemeci, soruşturmacı gazetecinin (!) kızına kıyak

            S.O.'yu tanıyanınız çoktur: Vergi Dairesi'nden emekli memur. Gençliğinde CHP'liydi. Olgunlaşmaya başladığında ülkücülüğe göz kırptı. Emekli olurken, (Kendi deyimiyle; Peşinden koşturan Defterdar sokak kapılarına kadar inerek uğurlamak zorunda kaldı.) Vergi Dairesi'ndeki gözyaşları sel oldu. Önce DSP İlçe Başkanlığına getirildi. Rahmetli Ecevit'e nasıl politika yapılacağını öğretmeye kalkışınca 2-3 ay içinde kovuldu. Özel sektörde çalışmaya başladı. Patronlarından daha fazla bildiği için 13 yerden kapı önüne konuldu. Belediye Başkanı Ergün Koç'a danışmanlık yapmaya başladı. DYP'yi destekledi. Erol Onur'a soyundu, ANAP'lı oldu. Kıratın yelelerine sarıldı. DP'yi şaha kaldırdı.

            “şimdi ne yapıyor?” diye düşünebilirsiniz: Hemen söyleyelim: Araştırmacı, soruşturmacı, incelemeci gazetecilik (!) yapıyor. Şaban Bayraktar'ı alaşağı edebilmek için Ş.Ö. ile birlikte gerçek anlamda (!) araştırmacı, soruşturmacı, incelemeci gazetecilik yapıyor(!)

            Bir yandan da AKP'yi yönetmeye çalışarak, “ Daha neden almıyorsunuz bunu. (Şaban Bayraktar'ı kastediyor). Aksi halde siz yıpranacaksınız”  diye talimatlar  yağdırıyor.

            Rüzgara göre yelken açan ve her limanda yanaşacak iskele aramayı ihmal etmeyen S.O. Belediye'ye övgü düzmeyi hiçbir zaman unutmuyor. Ergün Koç'u yüz metre ötede görse ceket ilikleyip, saygı da kusur etmiyor.

            “Dürüstüm, namusluyum” diye atarken mangalda kül bırakmayan S.O. yolsuzlukları “Bilirkişi Raporu” ile belgelenen Belediye'yi gözü kapalı yağlaması neden acaba?

            Kızını Belediye'de kolayca işe aldırmak için olabilir mi? Bir kaç ay önce Belediye'ye giren kızı nasıl iş sahibi oldu?

            Yukarıdaki fotoğraf bunu çok güzel anlatmıyor mu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.