Anavatan’da gençlik heyecanı

Anavatan’da gençlik heyecanı
Meydan Lokantası’ndaki yemeğe Belediye Başkan Adayı Erol Onur, İlçe Başkanı Mustafa Hari, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı İsmet Evdüzen’in katıldığı yemekte, Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi adayları ile Gençlik Kolları üyeleri hazır bulundu.
Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özak ise, programda yer almazken, şehir dışında olduğu bildirildi.
Gençlerle bir arada olmanın gurur verici olduğunu belirten İlçe Başkanı Mustafa Hari, yeni yönetime çalışmalarında başarı diledi. Hari, gençlerin Karacabey adına başarılı çalışmalara imza atacaklarına işaret ederek şunları söyledi;
“Siyasetin içinden olmak, maneviyatı yüksek bir duygudur. 20 yıldır siyasetin içindeyim. Gençlik Kollarından geldik. Anavatan Partisi’ne en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Şimdi de ilçe başkanlığı görevinde bulunuyorum. Açıkça söylemek isterim ki, Sayın Erol Onur’la siyaset yapmak gurur vericidir. Başkanımız, ‘Önce memleketim sonra ülkem’ diyen bir insan. 10 yıllık başkanlığı süresince Karacabey’e hizmet yağdırmıştır. Kendisi gerçek bir Karacabey’lidir. Başkanımızın yeniden aday olma gibi bir düşüncesi yoktu. Ancak, halkın yoğun istekleri nedeniyle bu kutsal göreve talip oldu. Erol Onur’suz geçen son yılda ilçenin durumu ortadadır. Karacabeyli mutsuz. İş ve yatırım sözü verenler halkı kandırdı. Sizlerin de desteğiyle kaldığımız yerden hizmetlere devam edeceğiz. Gençlerin siyasette söz sahibi olmaları beni mutlu ediyor. Hangi siyasi parti mensubu olursa olsun, genç kuşak siyasetten kopmamalıdır. Bu nedenle sizleri kutluyorum. En büyük avantajınız Erol Onur’dur. Başkanımız yemeyen, yedirmeyen, çalışkan ve herkesin hakkını veren biridir. Partimizin yeni Gençlik Kolları yönetimine çalışmalarında başarılar dilerken, eski yönetime de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”
Seçim İşleri Başkan Yardımcısı İsmet Evdüzen tek tek yeni Gençlik Kolları üyelerini tanıttı. Siyasette kişilerin değil, düşüncenin önemli olduğuna dikkat çeken Evdüzen, gençlere her zaman ihtiyaç duyduklarını kaydetti.
Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur, Adalet Parti’den bu yana siyasi yaşamından bahsetti. Bir parti için Gençlik Kolları’nın çok önemli olduğunu belirten Onur, “Sizlere gıpta ettim. Gençlere önem veriyoruz. Birlikte çok büyük zaferlere imza atacağımızdan kuşkum yok” diye konuştu.
Programda son olarak, Anavatan Partisi’nin genç Belediye ve İl Genel Meclisi adayları kendilerini tanıtarak, seçim sürecinde çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.