Anavatan’da deprem!

Anavatan’da deprem!
Karacabey Anavatan Partisi Gençlik Kolları yöneticilerinin tümü Belediye Meclisi listesine alınacak isimler konusunda kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine istifa ettiklerini duyurdu.
İstifacılar adına konuşan Başkan Murat Sel, gelinen noktada gençlere hiç önem verilmediğini gördüklerini belirtti.
3 yıldır özveriyle görev yaptıklarını dile getiren Sel, bugüne değin, her türlü engellere, maddi ve manevi güçlüklere karşın hiçbir çıkar gözetmeden çalıştıklarını ileri sürdü.
30 Mart sabahına kadar hiçbir siyasi partide aktif olarak yer almayacaklarına dikkat çeken Başkan Murat Sel, “2006 yılında kurduğumuz 35 idealist yürekli gençten oluşan yönetim kurulumuz, 3 yıl boyunca tüm sıkıntılara göğüs gerdi. Çıkara dayalı anlayış taşımadı.
2009 yerel seçimlerine gelindiğinde, 100’ü aşkın kadromuzla, Karacabey’de örnek gösterilen bir yapıya kavuştuk. Ancak Anavatan Partisi’nde gelinen noktada gençlere değer verilmediğini gördük. Gençlere verilen sözlerin hiçbir önemi yokmuş gibi davranıldığına ve oyalamadan ibaret olduğuna tanık olduk. Anavatan’da verilen sözlerin yerine getirilmemesi bizleri çok üzmüştür. Bu nedenlerden dolayı, ilkeli ve dürüst siyasi anlayışımız itibariyle Gençlik Kolları yönetim kurulu olarak görevimizden ve partimizden istifa ettik. Ayrıca, 30 Mart sabahına kadar hiçbir siyasi partide aktif olarak görev almayacağımız yönünde prensip kararı aldık. Karacabey siyaseti açısından üzücü olan bu gelişmeyi kamuoyuyla paylaşmak istedik” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.