Anahtar teslim heyecanı

TOKİ konutlarında en sonunda çile bitti:
Karacabey’de yılan hikayesine dönen ve ne zaman verileceği merakla beklenen TOKİ evleri için hak sahipleri anahtarlarına kavuştu. Dar gelirli vatandaşlara yönelik TOKİ tarafından yaptırılan konutların anahtarları, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.
Boğazköy çıkışındaki eski Panayır Alanı’nda gerçekleşen törene AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, daire amirleri ile hak sahipleri katıldı.
Bayram öncesi büyük bir heyecan yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, “Bu sevdaya 2005 yılında başladık. ‘İmkanı olmayan vatandaşlarımıza konut yaratalım’ düşüncesiyle Ankara’nın yollarını aşındırdık. Sonunda bugüne ulaştık. Burada 456 konut tamamen bitirilerek hak sahiplerine teslim edilecek. Çok mutluyuz. Projelerimizin devamı gelecek” dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı da farklı bir gurur ve heyecan yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “İki bayramı bir arada yaşıyoruz. Biz AK Parti olarak, toplu konutlara çok önem verdik. Şuana kadar 500 bin civarında toplu konut yaptık ve bunları teslim ettik. 2023’e kadar da 500 bin toplu konut daha yapacağımızın sözünü veriyoruz. Van ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi, bize konut konusunda çok işimiz olduğunu bir kez daha gösterdi. Vatandaşlarımız en iyisini hak ediyor. Onun için projelerimize devam edeceğiz.”
Kaymakam Balaban ise konutların elektrik, su ve doğal gaz tesisatlarının hazır olduğunu belirterek, dairelerin güzel ve hayırlı bir günde hak sahiplerine teslim edilmesinden dolayı mutlu olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından konut sahiplerine anahtarları, protokol tarafından teslim edildi. Törende Bursa Milletvekili Önder Matlı ile Kaymakam Dursun Balaban’ın elinden anahtarlarını teslim alan Aslı Karaz ve Ali Tayfur isimli vatandaşlar, mutluluklarını dile getirdi.
Kendilerine böyle bir kolaylık sağlayan devlet büyüklerine teşekkür eden hak sahipleri, yıllarca hayallerini kurdukları evlerine kavuşmanın heyecanı içinde olduklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.