Anadolu Lisesi’nden anlamlı ziyaret

 

Okul Aile Birliği yöneticileri ile öğretmenler, desteklerinden dolayı MELTEM’e teşekkür etti:

Gazeteci İbrahim Bursalı’nın konuğu olan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Tunçman, Yönetim Kurulu Üyesi Sabriye Çalışkan ve Öğretmenler Süheyla Dilber ile Nuray Özlüer, yerel basının her konuda kendilerini sürekli desteklediğini belirterek teşekkür etti.

            Bundan sonra da tüm etkinliklerde yerel basından destek beklediklerini ifade eden Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Tunçman, “Basınımız, bizlerin gözü, kulağı dilidir. Olar olmazsa ilçede yapılan yada yapılmayanlar bilinemez. Anadolu Lisesi olarak 20 yılı geride bıraktık. Bu süre zarfında basınımız her zaman bizlerin yanında oldu ve destek verdi. Bundan sonra da aynı ilgi ve desteği yerel basınımızdan bekliyoruz” dedi.

            Anadolu Lisesi’nin Karacabey’in önemli okulları arasında yer aldığını belirten Gazeteci İbrahim Bursalı ise, “MELTEM Gazetesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu nedenle hiçbir okul ayırt etmeksizin destek vermeye çalışıyoruz. Anadolu Lisemiz ilçemizin ve Bursa genelinin en başarılı eğitim kurumları arasındadır. Her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın” dedi.  

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.