“Amatör Spor Haftası” dolu dolu geçti

Karacabey Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü, “Amatör Spor Haftası”nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Renkli görüntülere sahne olan programda, amatör spor özendirilirken, ilk kez yılın sporun ‘en’leri seçildi.
“Amatör Spor Haftası” dolu dolu geçti. Spor kulüpleri, spor merkezleri ve okullara yapılan ziyaretlerle başlayan etkinlikler, çeşitli sportif aktivitelerle devam etti.
İlk kez gerçekleştirilen yılın spor ‘en’leri değerlendirmesinde, İlçe Spor Müdürlüğü adına girdiği güreş müsabakasında Türkiye üçüncüsü olmayı başaran Ezgi Kuşçu, yılın sporcusu seçildi. Yılın spor yöneticisi ünvanı ise Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı İsmail Aksoy’a verildi. Gençler Birliği Spor Kulübü Basketbol Takımı da, yılın en başarılı takımı oldu. Belediye Gençlik Spor Kulübü en başarılı kulüp seçilirken, yılın antrenörü Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Yılmaz Şahin olarak belirlendi. Sporun ‘en’lerine plaketleri Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında takdim edilecek.
Kutlama etkinliklerinin ardından açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, “Hafta boyunca her gün sporseverlerimize ilçe stadından sabah sporu yaptırıldı. Halk yürüyüşleri organizelerinin ardından Kapalı Spor Salonumuz vatandaşlarımızı hizmetine açıldı.
Anadolu Lisesi Ömer İşcan Spor Salonu’nda dört gün süren kort tenisi turnuvası, heyecan dolu müsabakalarla tamamlandı. Bisiklet turu etkinliğimiz ise renkli görüntülere sahne oldu.
Spor kültürünün yaygın ve sürekli hale gelmesi için iyi değerlendirildiğini düşündüğümüz bu haftanın, bir kıvılcımdan öteye gitmesini diliyorum. Bu uğurda şartları zorlamaya devam edeceğiz. Kulüplerimiz ve spor merkezlerimizle bir bütün halindeki çalışmalarımız sürecek. Karacabey’de spor hayatının bir elden ve birlikte yönetilmesi adına iyi bir sınav verdik. Organizasyonlarımıza her türlü desteği veren Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, Emniyet Müdürü Hacı Ömer Şen ve İlçe Sağlık Müdürü Ensar Uygun’a çok teşekkür ediyoruz.
Kort tenisi branşına ivme kazandıran Spor Müdürlüğümüzün Tenis Antrenörü Hüsne Kurt ve turnuvaya katılan sporcularımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kort yada masa tenisi oynamak isteyen tüm sporseverlerimizi yaş sınırı aranmaksızın İlçe Spor Müdürlüğümüze bekliyoruz.
Bisiklet branşının da ivme kazanacağına inancımız tam. Devam eden iyi bir oluşumumuz var. Diğer bisiklet sporu sevenleri de etkinliklerimizde aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.