Altuntaş ve Sarıbal güven verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ön seçim yapılacağının kesinleşmesiyle birlikte milletvekili aday adayları vitrine çıkmaya başladı.
Dün, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de partililerle buluşan CHP Bursa Milletvekili aday adayı Meral Altuntaş ile Orhan Sarıbal beğeni topladı.
Türkiye’nin 7 Haziran’da kırılma yaşayacağına dikkat çeken CHP Bursa Milletvekili aday adayı Meral Altuntaş, “Haklı günler, büyük günler, gündüzlerinde sömürülmeyen gecelerinde aç yatmayan, ekmek, gül ve özgürlük günleri görebileceğimiz CHP iktidarıyla birlikte, laik, demokratik, sosyal hukuk devletini yeniden inşa etmeye başlayacağımız çağdaş, mutlu günlerin habercisi olmak istiyorum” dedi.
Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de CHP ‘lilerin yoğun ilgi göstererek bağrına bastığı Meral Altuntaş’tan bir gün sonra sahne alan Orhan Sarıbal’da CHP’lileri etkileyen isim oldu.
Sarıbal, “İnsanların gözünde korkuyu değil, umudu görmek için adayım. 7 Haziran’da ya ülke olarak uçurumun dibini boylayacağız ya da kararlı ve cesaretli bir şekilde, uçurumun kenarından umudu yeniden yeşerteceğiz” şeklinde konuştu.
CHP’nin her iki vekil adayı Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da seçmenden destek isterken bol bol alkış topladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.