Altape, “Karacabey, Bursa gibi güzelleşecek”

Karacabey Saadet ve Hamidiye Mahallesi sakinlerinin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri, “Geleneksel Dostluk Aşure Etkinliği” büyük ilgi gördü.

Saadet Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2014 yerel seçimlerin ardından Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Karacabey'in, Bursa gibi güzelleşeceğini söyledi.

Çok sayıda siyasi partilinin ve vatandaşların katıldığı etkinlikte konuşan Altepe, “Aşure, nimetleri topladığı gibi bizi de burada topladı ve bir araya geldik. Güzel bir faaliyet yapmışsınız. Her zaman böyle güzel şeyler için toplanmalıyız. Böyle güzel bir millete ve dine mensup olduğumuz için çok şanslıyız.

Bundan sonra Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman beraberiz. Her türlü eksikliğinizi biz gidereceğiz. Amacımız Karacabey'i daha gelişmiş bir şehir haline getirmek. Seçimlerden sonra daha güzel bir Karacabey yaratacağız. Alt yapı, üst yapı tüm konularda artık Büyükşehir olarak sizlere hizmet edeceğiz.

Bursa'yı görüyorsunuz. Neydi ne hale getirdik. Bundan sonra Karacabey'de Bursa gibi güzelleşecek. Karacabey ile ilgili çok sayıda projemiz var. Önümüzdeki günlerde bunları sizlerle paylaşacağız. Artık sadece Karacabey Belediyesi değil, Bursa Büyükşehir Belediyesi de yanınızda” dedi. 

Mahalle sakinleri, dostluğun pekişmesi amacıyla düzenledikleri aşure etkinliğinin bundan sonraki yıllarda da geleneksel olarak devam edeceğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.