Alt yapıya önem veriyoruz

Alt yapıya önem veriyoruz
Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, göreve geldikleri takdirde alt yapı hizmetlerinde kenar mahallelere öncelik vereceklerini belirtti.
Seçim çalışmalarına hız veren Saadet Partililer yaptıkları ev ziyaretlerinde, projelerini anlattılar. Ziyaretlerde öncelikli projelerinden birinin altyapı olduğuna söyleyen Çavdarlı, Karacabey halkının son derece sağlıksız su içtiğini belirtti.
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, Belediye ve İl Genel Meclisi adayları ile partililer birlikte önceki akşam bir dizi ziyaretlerde bulunarak sıkıntıları dinledi.
Tayfur, kahve gezilerinin yanı sıra Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği, Kuzey Kafkasya Derneği ile Taşıyıcılar Kooperatifi’ne de konuk oldu.
Ziyaretlerinde, Karacabey’i hak ettiği yere getirmek amacıyla göreve talip olduklarını belirten MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, vatandaşlardan destek istedi.
Belediyeyi planlı bir şekilde yöneteceklerine dikkat çeken Tayfur, gittiği yerlerde halka projelerini anlattı.
Sıkıntıların farkında olduklarını kaydeden Tayfur, çarenin ise kendilerinde olduğunu belirtti. Şeffaflık ilkesinden asla ayrılmayacaklarına işaret eden Ayhan Tayfur, “Kapalı kapılar ardında değil, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli çalışacağız” dedi.
Ayhan Tayfur ve MHP temsilcilerini en iyi şekilde ağırlayan vatandaşlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri, kazananın Karacabey olmasını diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.