Alo Meltem




Yorum eklenen yazı-yorum: Muhalefet: 7 Başkan: 6
Meltem’i cesur haber ve tavırlarından dolayı kutluyoruz. Belediye’nin yalan ve iftiraları, çamura battıkça daha da artıyor. İbrahim Bey silah çekecek düzeyde bir acemi değildir. Olayın aslı kim bilir nasıldır? Bir sözüm de tüm Karacabey’lilere olacak Gün Meltem’e destek çıkma günüdür. 20 Tane kadar da dansöz kıyafeti sipariş verip, Belediyedeki bazı meclis üyelerine dağıtmak lazım. Kıvırmaları Asena’yı aratmıyor!
***
Yorum eklenen haber: Muhalefet: 7 Başkan: 6
Merhaba. Sayın BURSALI emin olabilirsin ki bütün Karacabey arkanda, seni destekliyoruz. Ciğeri beş para etmeyecek, hasbelkader bir yere gelmiş adamlara pabuç bırakılamaz. Sen yazmaya, doğruları söylemeye devam et. Sonları göründü. İftiralara da kimse kanmıyor. Devamı 2’de
***
Yorum eklenen haber: Koç seçim şokunda!
Çok üst düzeylerde görev yapmış biri olarak söylüyorum. Bu adamın ne mal olduğu seçimden hemen sonra meydana çıkmıştı. Fakat AKP yöneticileri tutarlı tavır maalesef sergileyemedi. Bu şahsın bu kadar pervasız olmasının sebebi de bir yerde AK Parti Karacabey yöneticileridir. Neyse, artık tünelin sonundaki ışık göründü.
***
Yorum eklenen haber: Mustafa Hari: “Devletin temeline dinamit koyamazlar”
Ülkeyi bu duruma getiren ANAP değil mi? Şimdi de kalkmış kendi yarattıkları AK Partiden şikâyetçi oluyorlar. Sayın Hari Anap’ın Akp’den ne farkı var. Genel Başkanınız da onların arasından fırlayıp gelmedi mi? Seçim zamanı ne atraksiyonlar yaptı. Rezil oldunuz rezil. Millet artık Anap’a ve DYP’ye oy vermez.
***
Yorum eklenen haber: Doğalgazdan ucuzu yok!
Doğalgazın diğer yakıtlardan ucuz ve avantajlı olduğuna inanmıyorum. Bu hükümet yarın öbür gün zam yaparsa ne olacak. Hem Rusya ve İran her an kayış atabilir. Sonra ne yapacağız?
***
Yorum eklenen haber: Camiler ve din görevlileri haftası
Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutluyorum. İbadetimizde, ölümüzde, dirimizde, cemiyetimizde her zaman yanımızda olan din görevlilerinden Allah razı olsun. Bu hizmetlerini sadece Allah rızası için yaptıklarını biliyoruz.
***
Yorum eklenen haber: Kredi ve burs başvuruları bugün bitiyor
Kredi ve Burs Başvuruları bugün sona eriyormuş. Devam etse ne olur? İkinci Öğretim öğrencileri neden yararlanamıyor. İkinci Öğretime giden öğrenciler zengin çocukları mı? Hayır bizzat garibanlar. Karacabey’li varlıklı kişilerden ricam, MYO’da sayısız mağdur, hatta aç gezen öğrenciler var. Bu mübarek günde onlar içinde iftar düzenlenemez mi?
***
Yorum eklenen haber: Belediye kaynıyor
Bu kadar şaibe altında kalmış bir başkanın AKP’ye transferini doğru bulmuyorum. Bu transfer partinin imajını zedeler. Bu transferin gerçekleşmesi için öncelikle Koç’un kanun önünde ve halk nezdinde aklanması gerekmektedir.
***
Yorum eklenen haber: Soğan esrar tezgahına düştü
Bu pisliklerin temizlenmesi için halkımızın Jandarmaya destek vermesi gerek. Bu kişilerin görüldükleri yerde ihbar edilmeleri gerekiyor. Umarım halkımızdan bu kimselerin tuzaklarına düşen yoktur. Yoksa halimiz yaman.
***
Yorum eklenen haber: Oruç başına vurunca balık için kavga etti
Lafa bak hizaya gel. Bu haber böyle mi verilir Allah aşkına! Oruç başına vurmuşmuş da ondan kavga çıkarmış! O zaman 1,5 milyar Müslüman’ın mübarek Ramazan ayında birbirini yemesi gerekiyor. Ağzınızdan ya da kaleminizden çıkanı kulağınız duymuyor, gözleriniz görmüyor galiba. Oruç nefis terbiyesidir beyler. Oruç sabrın yarısıdır. Bilmez misiniz? Sizler oruçlu iken habire birbirinizle didişir misiniz? Ramazan haricindeki kavga ve cinayetlerde insanların başına ne vuruyor onu da bir araştırsanız. Adamın teki bir acayiplik yapmış, kabahat orucun olmuş ha! Ayıp ayıp. Bu sözlerinizle Allah’a ibadet olarak tuttuğumuz oruca hakaret ettiğinizi farkında mısınız?
***
Yorum eklenen haber: Taşlık’taki “Çocuk Şenliği” büyüledi
Çooooookkk, çoookkkkkkk güzel olmuş. Taşlık İlköğretim Okulu’nu kutluyorum.
***
Yorum eklenen haber: Taşlık’taki “Çocuk Şenliği” büyüledi
Okulumla gurur duyuyorum. Kim demiş Taşlık İlköğretim köyde diye. Bak! Taşlık birinci oldu. Candan kutluyorum.
***
Yorum eklenen haber: Yatan hastaya ilaçları hastaneler verecek
Sevmedikleri SSK sistemini geri getirmeye çalışıyorlar.
***
Yorum eklenen yazı-yorum: Eyvah, Okullar Açılıyor!
Hüseyin Hocam siz Taşlık Okulu’ndan bahsediyorsunuz. Hoş, iyi, güzel okul. Mükemmel. Hiç düşünüyor musunuz ki birçok aile sizin kadar maaş almıyor. Ayrıca güzel okul olduğu zaten belli. Onları bırakın da kötü durumda olanları yazın. İlgili makamlara mesaj gitsin. Güzel okuldan iyi teknolojiden bahsetmesini ben de bilirim. Önemli olan yardıma muhtaç durumda olanları görmek, önemli olan kötü olan okulları ortaya çıkartıp onlar üzerinde iyileştirme yapmaya çalışmaya yöneltmektir. Bu vatan sadece iyi yönleriyle değil her şeyiyle bizim. Sadece güzel medeniyetli insanlarla değil. Çiftçisiyle, çobanıyla, işçisiyle bizim. Önemli olan işte bunu görebilmektir. Önemli olan bardaktaki dolu olan suyu değil. Boş kısmındaki olmayan suyun hesabını sormaktır. Önemli olan yardımcı olmaktır. Sadece görüneni anlatmak kolaydır. Saygılar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.