Alo Meltem (Halkın Sesi)

Alo Meltem (Halkın Sesi)

Çömez’den yeni parti sinyali
Sayın Çömez çok doğru şeyler söylemeye çalışsa da halkın mevcut tutucu yapısı nedeniyle kendi kendini sansürleyerek konuşmaya çalışıyor. Biraz daha sansürsüz konuşsa adama komünist diyecekler ve başlattığı hareket başlamadan sona erecek. Bekleyelim görelim bakalım. Belki o da halkın yapısı nedeniyle biraz takiyye yapıyor. Allah bizim millete selamet, akıl ve fikir versin de böyle reformist şahsiyetler başarılı olsun.
***
Adliyede Seminer
Bu seminer umarım Karacabey halkını umutlandırmıştır. Bizleri aydınlattığınız için teşekkürler.
***
Karacabey doğalgaza kavuştu
Karacabey’in bu yıl doğalgaza kavuşacağına inanmıyorum. Bu sene için herkes doğalgaz sevdasından vazgeçsin Sobaları, maşıngaları kurun. Seneye belki gelir.
***
Dil Yarası
Hocam, nasıl bir yazma diliniz var sizin çözemiyorum! İlk kelimeyi okumakla kendimi son kelimede buluyorum. Bir yazı bu kadar “akıcı”, “akılcı” ve “samimi” olur. Sanki yıllardır bildiğin, tanıdık biriyle konuşur gibi, sohbet eder gibi… Harikasınız…
***
“Yerel seçimlerde başarılı olacağız”
Sayın Onur Öymen çok başarılı ve dürüst ama, CHP’nin halk nezdinde prestiji sıfır. CHP yerel seçimlerde % 5 oy alamaz. Deniz Baykal’ın Karacabey uzantısı ortada. Bunlardan ne köy olur, ne kasaba.
***
Seni Çok Özlüyoruz…
Ölümünün 69.yılında Atatürk’ü her yıl olduğu gibi yine hüzünle de olsak sevgi ile andık. Büyük atamızın şu an aramızda olmasını ne kadar çok istiyoruz ki. Bunu 10 KASIM 2007 Cumartesi günü Anıtkabiri ziyaret eden 600.000 kişinin diğer yıllara göre artan 5 misli sayısıyla daha iyi anladık. ATAM SEN KALK BEN YATAM diye söylediğimiz belki de en iyi söz bu. Bu ama ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINI tanımayanlar, devletine ve milletine büyük hizmet yapmış Atamıza karsı olanlara, saygı göstermeyenlere ne demeli? Cebinizdeki nüfus cüzdanına iyi bakın, anlarsınız. Seni her zaman özleyeceğiz ve arayacağız Ata’m. Türk Milleti Seni Hiç Bir Zaman Unutmaz, Unutturmaz. Saygılarımla Hakan Vapur.
***
Vicdansız sürücü yakalandı
Teşekkür ederim abi.
***
Atatürk’ü anlamayanlar
İsmail Bey, ne kadar akıcı bir anlatımınız var. Bütün yazılarınızı çok severek okuyorum. Bu yazınızı da çok beğendim. Bizler bu Cumhuriyetin bekçileriyiz. Hepimizin içi rahat olsun.
***
Atatürk’ü anlamayanlar
İsmail Hakkı Özsarı Hocam; yazılarınızı severek ve büyük bir beğeniyle takip ediyorum. Her konuda çok doğru tespitleriniz var. Bu yazınız da çok güzel ve anlamlı. Tebrik etmek istedim.
***
Belediyeler şeffaf olmalı
2009’da Belediyemiz Halit Türkkan ile daha ileriye gidecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Karacabey’e Halit Türkkan çok yakışır.
***
Belediyeler şeffaf olmalı
Sayın İbrahim Bursalı; Belediye ile ilgili yazınızı titizlikle okuyup yorum yapmaya karar verdim. Ben de bir Karacabeyli olarak yazdıklarınızın birçoğunun doğru olduğuna inanıyor ve onaylıyorum. Fakat senin gazeteye yazı yazman bir şeyi değiştirmiyor. Senin yaptığın mücadelenin yarısını “Biz dürüst siyasetçiyiz” diyen sevgili AKP meclis üyeleri niye yapmıyor, niye AKP’liler sessiz kalıyorlar? Saygılarımla.
***
Karacabey İstiklal İÖO İzcileri
Başarılarınızın devamını dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.