Alkışlar gençlere

U-17 derbisi Karacabeyspor’un: 2-0
Karacabey’de önceki gün oynanan U-17 derbisi nefes kesti. Ağabeylerinin aksine gelecek için umut veren gençlerin performansları göz doldurdu. Lider Gençlerbirliği ile ikinci sıradaki Karacabeyspor’u karşı karşıya maçta gülen taraf mavi siyahlılar oldu.   
            Evren ve Mikail’in golleriyle rakibini 2-0 yenmeyi başaran Karacabeyspor, averajla liderliğe yükseldi. U-17 Ligi 9.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizin istikrarlı gidişi göğsümüzü kabarttı.
            Vadat Çelik, Hakan Kılınç ve Aycan Çağlayan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan Karacabeyspor, 10. dakikada Evren’in kafa golüyle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda dengeyi kurmaya çalışan Gençlerbirliği’nin baskısı sonuç vermedi ve devre 1-0 Karacaların üstünlüğüyle sonuçlandı.
            Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan mavi siyahlılar, 50. dakikada Mikail’in golüyle farkı ikiye çıkardı ve rahatladı. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklar sonuç vermezken, mücadeleyi 2-0 kazanan Karacabeyspor, önemli bir galibiyet alarak averajla liderlik koltuğuna oturdu.
            Karacabeyspor Antrenörü Suat Şen, Gençlerbirliği Antrenörü Kamil Çağlı ile iki takım futbolcuları maçın başında ve bitiminde birbirlerini kutlayarak sarılmaları sporun dostluk olduğu mesajını bir kez daha gözler önüne serdi.
            Dünkü maçın ardından U-17 9.Gruptaki puan durumu şu şekilde oluştu;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.