Alkışlar Atatürk İlköğretim’e

Alkışlar Atatürk İlköğretim’e
Karacabey Atatürk İlköğretim Okulu, Bursa’da 7. sınıflar arası düzenlenen “Sağlıklı Beslenme” konulu bilgi yarışmasında birinci olarak finallere kaldı.
Karacabey’in gururu olmayı başaran Atatürk İlköğretim Okulu, önümüzdeki Salı günü saat 10.00’da Bursa Teyyare Kültür Merkezi’nde il birinciliği için yarışacak.
Geçtiğimiz günlerde Karacabey’deki yarışmada birinci olarak ilçemizi Bursa’da temsil et-me hakkı kazanan Atatürk İlköğretim Okulu, ba-şarılarına bir yenisini daha ekledi. Bursa’da 7 ilk-öğretim okulunun katıldığı yarışma sonunda 130 puan toplayarak birinci olan Atatürk İlköğretim Okulu, il birinciliği için önemli bir fırsat yakaladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Atatürk İlköğretim Okulu’nun gösterdiği üstün başarıdan dolayı önceki gün okul temsilcilerini makamında ağırladı.
Turhan, ziyarete katılan Okul Müdürü Erdal Akdağ, Müdür Yardımcıları C.Nurettin Tekkanat ve Bülent Kaya, Fen Bilgisi Öğretmeni Mübetçel Aka ile başarının mimarı 7. sınıf öğrencileri; Kerem Sarcak, Mümin Can Duymaz ve Enes Kaan Kaya’yı tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi.
Elde edilen başarının önemine değinen Turhan, “Tüm eğitim camiası adına sizleri kutluyorum. Atatürk İlköğretim’in Karacabey eğitimine katkısı tartışılmaz. Bu çocuklarımıza miras olarak ne mal, ne mülk, ne de para bırakalım. Onlara eğitim mirasını bırakmalıyız. Atatürk’ün de dediği gibi, “Türk çocuğuna ecdadını tanıtın ki, güzel işler yapsın” sözü çok önemlidir. Öğretmenlerimizin bu sözü en büyük görev olarak algılamasını istiyorum” dedi.
Okul Müdürü Erdal Akdağ, Atatürk İlköğretim Okulu’nda çalışmanın ayrıcalık olduğunu belirterek, kendilerine bu heyecanı yaşatan öğrencilerine ve Fen Bilgisi Öğretmeni Mübetçel Aka’ya teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.