AKP’ye yoğun katılım

ANAP’ın ağır toplarından Fahrettin Koç, 67 arkadaşıyla birlikte AK Partiye geçti.
Merkez sağın adresi değişiyor
Karacabey ANAP’ın ağır toplarından Fahrettin Koç, 68 arkadaşıyla birlikte AK Partiye üye oldu.
Koç, önceki gece AK Parti ilçe merkezinde yapılan törenden sonra ANAP, DP, MHP, CHP ve DSP’den gelen 68 arkadaşıyla birlikte kayıt yaptırarak AK Partili oldu.
60 bay ve 8 bayandan oluşan yeni üyeler için yapılan törende konuşan AK Parti Karacabey Yönetim Kurulu Başkanı Halit Türkkan, Belediye Başkanlığı’nı aldıktan sonra ilçeyi yatırım ağlarıyla şantiyeye dönüştürmeyi düşündüklerini belirtti. Türkkan, “AK Parti cemaat partisi değildir. Ülkedeki tüm vatandaşları kucaklayan bir anlayış içindedir. Karacabeylilerle birlikte partimizi bu günlere getirdik. Bu ülke tarihinde iktidar partisinin girdiği seçimlerde oylarını arttırarak çıkması görülmemiştir. İddia ediyorum yerel seçimlerde en az yüzde 60 oy alacağız.
Bu gün birçok belediye kapatılıyor. Bunlardan yüzde 58’i AK Partili. Radikal kararları almak zorundasınız. 2 bin nüfuslu bu yerlerde yöneticiler altında makam arabasıyla hava atarak krallar gibi görev yapıyor. Tasarruf tedbirlerini alacaksınız. Geleceğimizi düşünüyorsak bu kararları uygulamaya geçirmekten çekinmeyeceksiniz. Daha önceleri sosyal güvenlik reformlarıyla 38-40 yaşında emekli olundu. Bu memurlar en verimli çağında emeklilik hakkı kullandı. Şimdi yapılan düzenlemede kıyametler kopuyor. Unutulmamalı ki bu düzenlemede hem çalışanın, hem de devletin çıkarları gözetiliyor.
AK Parti olarak iktidardan şüphemiz yok. Karacabey’de bir tek amacımız var. Oda Belediye Başkanlığını alarak, büyük yatırımların altına imza atmak. Bunun için canı gönülden hareket edersek başaramayacağımız iş yok.
Bu günlerde nereye gitsek Belediye Başkan adayınız kim diyorlar. AK Parti içinde bu işi hakkıyla yapacak çok isim var. Bu isimleri bir havuzda toplayacağız. Adayımızı da sizlerin yapacağı oylamayla belirleyeceğiz. Büyük bir hata yapmadığımız sürece belediye başkanlığını kaybetmeyeceğimize inanıyorum. Belediye’yi yönetmek kolay değil. Vizyon sahibi, dürüst ve proje üreten arkadaşlarla hem belediye başkanlığı hem de meclis üyeliği için yola çıkacağız.
AK Partide yer almak isteyen herkese kapımız açık. Karacabey’e hizmet etmek isteyen herkesle omuz omuza çalışmaya hazırız. Bizi izlemeye devam edin. Uzun süren sessizliğimizi bozduk. Yerel seçimlerin startını resmen vermiş bulunuyoruz. Belediye başkanı kim olursa olsun başarılı olmak zorunda” dedi..
 Bursa Balıkesir Pancar Yetiştiricileri Kooperatifi Denetleme Kurulu’nda 14 yıl görev yapan, eski Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı, eski Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini uzun yıllar başarıyla yürüten Anavatan Partisi’nin önemli isimlerinden Fahrettin Koç ise AK Partiye üye olarak siyasi yaşamında yeni bir sayfa açtı. AK Partiye yeni katılan üyeler için yapılan törende arkadaşları adına konuşan Koç, “Macera peşinde değiliz. Var olan yönetime güç katmaya geldik. Şahsım adına hiçbir görev beklemiyorum. Görev alacaklara sonuna kadar destek vereceğiz. Sadece kaliteye, kalite katmak istiyoruz. AK Parti’yi yerelde de iktidar görme arzusu içindeyiz. Evimizin önünü temiz tutma anlayışı içinde olacağız. Partimizi zirveye taşıma konusunda bize düşen görev olursa sorumluluklarımızın bilinci içinde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.
Şu andaki Belediye yönetimden memnun olmadığımı ifade etmek istiyorum. Karacabey Belediyesi gelir düzeyi en iyilerin arasında yer alırken, şu anda borç peşinde koşar hale geldi. Bunlar Karacabeyli olarak bizleri üzüyor. Var olanı akıllıca kullanmak gerekir. Ben yaptım olduyla hiç bir şey olmuyor” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.