AKP’li Belediye, vatandaşın malına el koydu

AKP’li Belediye, vatandaşın malına el koydu
Karacabey Belediyesi akıl almaz uygulamalarıyla vatandaşları çileden çıkarıyor.
Skandalları ardı arkasına patlatan Belediye, bu kez de Vahit Ok isimli vatandaşın mısır dövme makinesi ve helezonuna el koydu. Evinin önündeki iki adet tarım makinesinin bir anda ortadan kayboluşuyla başlayan arama çalışmaları Belediye Kademesi’nde son buldu.
Ok’un Tavşanlı Mahallesi’ndeki evinin önünden dün gece tekerliği olmayan helezona, yeni tekerlekler takarak Belediye Kademe’sine çekildiği ortaya çıktı. Belediye’nin kendisine hiçbir uyarı yapmadan malına el koyduğunu iddia eden Ok, “Babamın oturduğu evin önüne bıraktığım mısır dövme makinesi ve helezon bir anda yok oldu. Araştırmalarımız sonucu tarım makinelerinin hiçbir bilgi verilmeden Belediye Kademesi’ne çekildiğini öğrendim. Belediye Kademesi’ne gidip baktığımızda iki makinenin de orada olduğunu gördük ve olayı fotoğraflayarak belgeledik. Şimdi soruyorum, Belediye ekipleri o cadde üzerinde bulunan çiftçilerin römorkları, pullukları ve çeşitli tarım makinelerine el koyacak mı? Bu düpedüz sorumsuzluk ve yasa tanımamazlıktır. Sorumlular hakkında mala el koyma ve hırsızlıktan suç duyurusunda bulunacağım” dedi.
 Karacabey’in AK Partili Belediye Başkanı’nın emriyle trafiği aksattığı gerekçesiyle kademeye çekildiği iddia edilen tarım makinelerinin ne olacağı ise yargının vereceği karar sonrası netlik kazanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.