AKP’den 10 Kasım mesajı

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Murat Erol, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 75. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Atatürk'ün askeri ve siyasi başarıları, eserleri ve ileri görüşlülüğü ile tarihimizin akışını değiştiren, milletimizin yetiştirdiği büyük bir lider olduğunu ifade eden Erol, “Aramızdan ayrılışının 75. yıldönümünde O'nu saygı ve şükranla anıyoruz” dedi.

AKP İlçe Başkanı Murat Erol mesajında şu ifadelere yer verdi;

“10 Kasım, Atatürk'ün 'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır' sözünü bizlere bir kez daha hatırlıyor. Gerçekleştirdiği atılımlarla tüm dünyanın övgüsünü kazanan Atatürk, askeri ve siyasi başarıları ile Cumhuriyetimize şekil veren temel düşünce ve görüşlerin mimarı olmuştur. Atatürk, başka uluslara da yol gösteren önderliği ve mücadelesiyle, yalnızca ülkemizin geleceğini değil, tarihin akışını da değiştirmiştir. Fikirleri ve eserleri ile bizlere ışık tutan bu büyük dehayı, vefatının 75. yıldönümünde saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Emanet ettiği Cumhuriyet'i ve eserlerini yaşatmaya devam edeceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.